Tonči Huljić zbog dolaska unuka morao mijenjati planove: 'Hvala, zete Grašo, zahvaljujući tebi moju kćer sada...'

Tonči je javno bocnuo zeta Petra Grašu.

Robert Gašpert

Tonči Huljić započeo je suradnju sa superfinalistom američkog showa 'America‘s Got Talent' Marcelitom Pomoyom, piše Jutarnji list. Filipinac Marcelito šokirao je Simona Cowella, žiri i publiku cijelog svijeta audicijskim nastupom u kojem je prvo zapjevao istančanim sopranom dionice Celine Dion, a potom se prebacio na tenor Andree Bocellija.

Za jednog čovjeka s dva glasa Tonči i njegov sin Ivan nedavno su završili pjesmu 'Number one', muško-ženski duet koji je Marcelito snimio sam sa sobom.

'Marcelito je buduća svjetska 'big thing' rekao je Tonči za Jutarnji. 'On je specifičan po tome što ima dvostruki glas, pjeva kao tenor i kontratenor, kao muškarac i žena. Ova suradnja važna mi je zbog predstojećih planova jer namjeravamo s djelom 'Pop-misa Mediterana' otići u Južnu Ameriku, ali i na Filipine', istaknuo je pa je objasnio i kakve točno planove ima s Marcelitom.

'Zamislili smo da će Marcelito u sklopu 'Mise' pjevati umjesto moje Hane, koja je sada na porodiljnom, jer čeka drugo dijete. Hvala, zete, zahvaljujući tebi moju kćer sada mijenja muškarac, koji će, osim učešća u 'Misi', biti i dio mojih budućih crossover koncerata', poručio je ovim putem zetu Petru Graši.

Story 

Tonči je usput najavio i da grupa Magazin dobiva novu pjevačicu.

'Zna li se tko je nova pjevačica Magazina? Ja znam', nije htio otkriti o kome se radi, no istaknuo je da će to biti i zadnja postava grupe.

Inače, Tončijeva kći Hana i zet Petar Grašo trenutno čekaju svoje drugo dijete i poznato je da će dobiti sina.

Instagram 

Par zajedno već ima kćerkicu Albu, koja je rođena u srpnju 2022., a iste godine u veljači stali su i pred oltar.