Koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija sinoć su počele Melodija Jadrana u splitskoj Galeriji Meštrović. Na prvoj večeri festivala bili su brojni gosti, a među njima je bila pjevačica Jelena Rozga koja se družila s Ivanom Huljićem.

Pred fotografima su pozirali zagrljeni, a njihovo druženje mnoge je podsjetilo na stare glasine da su u vezi. Rozga je te glasine ranije demantirala, naročito nakon se što se pisalo da je Ivan viđen kod njene zgrade u Splitu.

Ivana Ivanovic/Pixsell Jelena Rozga i Ivan Huljić

'Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji, netko nas je snimio dok smo se družili, čak i nismo bili nasamo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pozornost. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kavu s kim god ja poželim a da to sutra ne iziđe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi', rekla je jednom prilikom.

U ožujku ove godine Jelena je predstavila pjesmu koju je za nju napisao Ivan.

JELENA ROZGA
Goran Čižmešija 

'Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, poznaješ u dušu, i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji', izjavila je.