Princ od Walesa jučer je proslavio rođendan bez supruge Kate Middleton koja se liječi od raka, javljaju strani mediji.

Williamu je jučer bio 42. rođendan, vjerojatno najteži do sada. Njegova supruga Kate Middleton, ali i njegov otac Charles, liječe se od raka. Oboje su jučer na emotivan način čestitali rođendan prijestolonasljedniku britanskog trona.

Najprije je na službenom profilu princa i princeze od Walesa na društvenim mrežama osvanula emotivna čestitka Kate Middleton, a potom i fotografija princa Williama s djecom.

Potom je na službenom profilu Krune podijeljen portret Williama kao djeteta u očevu krilu, sa željom za sretan rođendan.

kralj charles, princ william
Instagram 

Kasnije tijekom dana otkriveni su planovi princa Williama za proslavu, a pokazalo se da svoj 42. rođendan planira proslaviti - na koncertu Taylor Swift.

Slavna pjevačica jučer je nastupila na Wembleyu u sklopu svoje turneje Eras Tour, a Us Weekly je objavio kako je princ od Walesa na koncertu bio sa svojom djecom princom Georgeom (10), princezom Charlotte (9) i princem Louisom (6).

Izvor ovog portala navodi da su članovi kraljevske obitelji pratili koncert iz lože, a da s njima nije bila Kate Middleton.

William je s Taylor još 2013. pjevao na humanitarnoj večeri u Kensingtonskoj palači, a s njima je bio i slavni roker Bon Jovi. U jednom je podcastu godinama kasnije priznao da mu još uvijek nije jasno zašto je na to pristao.

'Ni danas ne znam što me tada obuzelo... Ali, iskreno, ako te Taylor Swift pogleda u oči, dotakne ti rame i kaže: 'Hajde sa mnom'... Ustao sam kao psić i krenuo u stilu: 'Da, to se čini kao odlična ideja, idem s tobom', rekao je princ William 2021. za Apple Fitness+.

Profimedia Kako su se princ William i Kate Middleton mijenjali kroz godine