Kate Middleton pronašla je ljubav svog života u princu Williamu, aktualnom nasljedniku britanskog prijestolja, s kojim je u braku od 2011. godine. Par je u braku dobio troje djece - sinove Georgea i Louieja te kćer Charlotte.

Poznato je da su se upoznali i zaljubili tijekom studentskih dana, dok su studirali na Sveučilištu St. Andrews, te da su prvo bili prijatelji. Kate je imala nekoliko velikih romansi prije nego što su se ona i princ William zaljubili, a par je nakratko prekinuo 2007. godine.

Kate Middleton i princ William
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'To se dogodilo na Sveučilištu, dok smo oboje tražili sebe, bili različiti karakteri, to je bio pokušaj da nađemo svoj put, sazrijevali smo. Dobili smo malo prostora i pokazalo se da je to najbolje moguće', rekao je William jednom prilikom.

Kate je priznala da tada 'nije bila sretna zbog toga, ali ju je prekid učinio jačom osobom'. Nakon prekida Kate je s majkom otišla u Dublin na odmor, gdje je vrijeme provodila s grupom prijatelja. Tu je bio i Henry Ropner, Williamov prijatelj iz dana na Etonu, a mediji su pisali da je šarmirao Kate. Ne zna se koliko je točno veza trajala, ali se zna da je bila kratka te da se Kate ubrzo vratila u zagrljaj princa Williama.

Henry Ropner je bivši dečko Kate Middleton
Profimedia Henry Ropner

Inače, Ropner je nasljednik obiteljske kompanije vrijedne 33,7 milijuna funti, a danas je u braku s Natashom Sinclair i živi u Somersetu. Par se vjenčao u srpnju 2011., tri mjeseca nakon što su William i Kate izrekli sudbonosno 'da', a bili su i gosti na Henryjevom vjenčanju.

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Doug Peters / PA Images / Profimedia Princ William i Kate Middleton s obitelji na balkonu