Dom Kate Middleton i princa Williama nalazi se u Kensingtonskoj palači u Londonu, ali njih dvoje provode puno vremena sa svojom djecom, princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom, na svom imanju u Sandringhamu, Anmer Hallu.

Smješten oko 430 kilometara sjeverno od Londona u Norfolku, njihov drugi dom - dar je pokojne kraljice Elizabete za vjenčanje i mjesto na koje peteročlana obitelj može pobjeći tijekom školskih praznika ili vikendima.

U toj je poznatoj kući kraljevski par proveo razdoblje izolacije tijekom većeg dijela pandemije. Kate je rekla da su joj najdraži trenuci s obitelji upravo 'na selu dok je sva prljava', a Anmer Hall savršeno je mjesto za takvu vrstu opuštanja. U pauzama od školovanja kod kuće, roditelji potiču svoju djecu da provode vrijeme vani.

Seoski dom poslužio je i kao omiljeno mjesto za fotografiranje. Uz obiteljski portret s božićne čestitke 2018. godine, princeza Charlotte i princ Louis onamo su napravili i rođendanske fotografije koje je snimila mama Kate.

Kad su Kate i William naslijedili kuću s 10 spavaćih soba, vojvotkinja od Cambridgea odlučila je na sebe preuzeti dizajn interijera. Uz značajnu renovaciju, par je dodao i jednu natkrivenu sunčanu sobu u vrtu u kojoj provode veliki dio dana. Kako bi se dodatno povećala privatnost obitelji, posađeno je visoko drveće, a uz prilaz se nalazi i velika metalna ograda. Kuću krase i veliki teniski teren, kao i ogroman bazen u dvorištu.

Više obiteljskih fotografija pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kate Middleton i princ William u braku su od 2011. godine