Legendarni glumac Matthew Perry iznenada je preminuo u listopadu prošle godine, a glasnogovornik mrtvozornika u Los Angelesu svojedobno je rekao kako je Chandler Bing iz serije 'Prijatelji' umro od posljedica konzumacije ketamina i utapanja. 

Matthew Perry
Shutterstock 

Policija je navodno ispitala jednu slavnu osobu koja bi mogla biti povezana s njegovom smrću. 

'U lovu su na Perryjevog ubojicu', ispričao je izvor za portal In Touch. Dodao je kako su se Perry i žena, čiji identitet nisu otkrili, upoznali na odvikavanju i da su postali bliski prijatelji. Identitet žene nisu otkrili.

Matthew Perry
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Toksikološko izvješće je pokazalo da je Perry imao ketamin u tijelu, a nisu ga pronašli u njegovu domu pa se pokrenula istraga da bi se doznalo tko mu ga je dao. 

'Teško je reći koja je bila njezina uloga u svemu tome, ali ona inzistira da nema ništa s time. Policija je sigurno morala znati nešto kada su nabavili nalog i došli. Pretražili su njenu sobu i sve im je predala', rekao je izvor. Žena koju policija istražuje angažirala je odvjetnike i surađivala je oko svega. Navodno se šokirala vidjevši policiju. Tvrdila je da nema pojma zašto su došli kod nje. 

Profimedia Matthew Perry izgleda potpuno drugačije