Vesna Pisarović (46) vratila se koncertima prije 5 godina, a drago joj je što publika i dalje obožava njezine pjesme. Glazbom se bavi 30 godina i istaknula je kako ništa ne bi mijenjala jer joj je karijera išla baš onako kako ju je i zamišljala. Pored hitova 'Dolje na koljena', 'Jutro donosi kraj', 'Da sutra umrem', uskoro bismo mogli čuti i neke nove taktove, jer Vesna radi na novoj glazbi. 

vesna pisarovic (3).jpg
Goran Čižmešija 

'To je nova i velika vijest tako da spremna sam izraziti se ponovno. Vesna na koju ste naučili kroz teenagerske pjesme, ja sad više ne mogu sa svojih 40 i nešto stati u te okvire. Ali mogu ih ponovno pjevati i prisjećati se tih emocija i ponovno ih proživjeti iz nekog drugog ugla, ali naravno da to neće biti više te iste pjesme. Iza mene je puno godina jazza i neke ljestvice smo malo podigli tako da se nadam da će to biti jedan kvalitetan pop i drugačiji zvuk', ispričala je za In Magazin

Vesna Pisarović progovorila o braku s Ozrenom Pupovcem
Instagram 

Vesna je trenutačno na ljetnoj turneji, a ispričala je kako joj koncerti nikad ne dosade pa o mirovini ni ne razmišlja. 

'Ja sam rekla da bi htjela da se moj kraj dogodi na pozornici. I jedan moj omiljeni saksofon glazbenik Warne Marsh je umro svirajući tako da bih i ja to htjela. Ili u snu', poručila je. 

Vesna Pisarović progovorila o braku s Ozrenom Pupovcem
Filip Hofer Vesna Pisarović

Vesna je 15 godina u braku s Ozrenom Pupovcem, a tim povodom otkrila je i tajnu dugogodišnjeg braka: 

'Naprosto samo ljubav i poštivanje i razumijevanje i to je to'.

Filip Koludrović, Goran Čižmešija Vesna Pisarović