Mnogi ne vjeruju u ovo: Potez slavnog para razbjesnio sve, je li moguće da su spremni na ovako nešto?

Odlučili su kako neće posustati.

KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Glazbenik Justin Bieber i njegova supruga, manekenka Hailey Bieber, nedavno su dobili prvo dijete. Sin Jack Blues Bieber unio je mnogo radosti u njihove živote, a čini se kako su ga odlučili maknuti od svih negativnih ljudi. Hailey, primjerice, ne razgovara s ocem Stephenom Baldwinom jer podržava Donalda Trumpa, a Hailey je na strani Kamale Harris, piše Daily Mail. Navodno je od oca i majke Kennye mjesecima skrivala i trudnoću.

DICAPUA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Odnosi su narušeni još otkako je Stephen objavio da bi se ljudi trebali moliti za Hailey i Justina. Hailey mu je rekla da se prestane petljati u njezin život. Tada su krenula prepucavanja jer je njezin otac rekao da njegova kći ne bi ni upoznala Justina da nije bilo njega. To ju je dodatno razbjesnilo. 

Vjenčanje Justina i Hailey naljutilo je Stephena jer je saznao da će kći na vjenčanju uzeti suprugovo prezime. Hailey se ionako odavno htjela 'riješiti' prezimena Baldwin. 

Profimedia 

S obitelji više nije bliska kao prije, ali to je ne zamara jer uživa u vlastitoj obitelji. Osamostalila se vrlo brzo, brže od svojih vršnjaka, a za to je zaslužan modeling. Ni Justin više nije blizak s puncem i punicom, a sina nastoje držati podalje od bake i djeda, ali i ostatka Haileyne obitelji. U tu priču mnogi ne mogu vjerovati i nadaju se da je do stranih medija došla kriva informacija jer bi svako dijete trebalo imati kontakt s roditeljima svojih roditelja. 

Profimedia 

Ljubavna priča Hailey i Justina započela je 2017., iako su se upoznali kad im je bilo 12 godina, i to zbog toga što je Hailey tata nagovorio da ode upoznati Justina. Vjenčali su se 2018. u Južnoj Karolini, a unatoč brojnim glasinama da ju je on oženio jer nije mogao preboljeti svoju bivšu djevojku Selenu Gomez, čini se da su zaljubljeniji no ikad.

Imali su problema u braku, predviđali su im i razvod, ali ove godine proslavili su 6. godišnjicu braka. Drže se i određenih pravila, kao što su primjerice da se nikad ne smiju osvrtati na prošlost, ne koriste mobitel dok su u krevetu i nastoje što manje vremena provoditi na društvenim mrežama kako bi mogli uživati u privatnosti.