'To je preteško za vidjeti': Doris Pinčić progovorila o zdravstvenim problemima djece, otkrila što joj je najgore

Voditeljica ima troje djece.

Robert Gaspert

'Svi mi roditelji uvijek imamo svoje želje u životu, ali jednu uvijek stavljamo ispred svih ostalih želja, a to je zdravlje naše djece. Kad se nažalost dogodi da je zdravlje narušeno, sve nam je važno, ali možda i najvažnije u čijim ih rukama ostavljamo', rekla je voditeljica Doris Pinčić Guberović (36) u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Vodila je rubriku 'Roditeljski kutak' i ugostila magistru sestrinstva Vlastu Krešić, koja je 37 godina bila pedijatrijska sestra.

HRT 

U svojoj praksi prošla je razne situacije, i dobre i loše, a najviše će pamtiti onkološke male pacijente koji na odjelu budu dugo. S takvom djecom se uvijek poveže, ali i s njihovim roditeljima pa ostaju u kontaktu i nakon izlaska iz bolnice. Viđaju se na proslavama, rođendanima i uvijek joj je drago što se druže. 

Doris ima troje djece, a u ovom razgovoru progovarala je i iz aspekta majke. 

HRT Screenshot 

'Meni se čini da ne postoji ništa gore na ovome svijetu nego gledati dijete koje boli, naravno svoje najteže, ali svako dijete koje nešto boli. Preteško je za vidjeti', poručila je. Dodala je i kako su roditelji često izgubljeni kada je dijete bolesno, a kamoli teško bolesno. 

Inače, Doris se na male ekrane vratila ovog proljeća, nakon što je osam mjeseci bila na porodiljnom. U rujnu prošle godine je sa suprugom Davorom Guberovićem dobila prvo zajedničko dijete, djevojčicu Divnu. Iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu.