Naša poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović s djecom i suprugom pogledala je predstavu Dnevnik Pauline P., na 64. Dječjem festivalu u Šibeniku. Cijela obitelj uživala je u izlasku i bila odlično raspoložena.

Podsjetimo, Doris se razvela 2020. od Borisa Rogoznice nakon sedam godina braka te imaju sina Donata i kćer Gitu. Dvije godine nakon razvoda počelo se pisati o njezinom vezi s s Daruvarčaninom Davorom Guberovićem, menadžerom jednog trgovačkog lanca.

Doris djeca (1).jpg
Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Par se vjenčao kod matičara u studenom 2022. godine, a ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi obitelji i prijatelji. Nakon ceremonije su nastavili slavlje u krugu najbližih u jednom zagrebačkom restoranu, a u medijima su osvanule fotografije sa svadbe.

Njihovu je ljubav okrunilo rođenje djevojčice u rujnu 2023. godine, dan nakon Dorisinog 35 rođendana. Djevojčici su nadjenuli ime Divna, kako je Story ekskluzivno doznao.

Doris Pinčić i Davor Guberović na špici za Badnjak
Robert Gašpert 

Doris se u travnju ove godine vratila na posao, nakon što je osam mjeseci izbivala s malih ekrana zbog porodiljnog dopusta. Mnogi su primijetili da nikada nije izgledala bolje i vitkije.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

goran kovačić/pixsell, Filip Hofer Doris Pinčić povezana je sa svojom obitelji.