'Postoji šansa za to': Marija Šerifović progovorila o neizlječivoj bolesti i šokirala javnost

Marija je 2007. godine pobijedila na Eurosongu s pjesmom 'Molitva'.

Youtube / Screenshot

Srpska pjevačica Marija Šerifović nedavno je gostovala u podcastu 'Opet Laka', glazbenika Elvira Lakovića Lake. Ovom prigodom, Marija je otkrila neke zanimljive činjenice iz privatnog života, a između ostalog, i da se podvrgnula DNK testiranju koje pruža uvid u etničko podrijetlo osobe.

Tako je ispričala da je 'ima u Nepalu, Maroku, Alžiru, zapadnoj Turskoj, sjevernoj Grčkoj...'. Ipak, mnoge obožavatelje zabrinulo je priznanje da je saznala i od koje bi teške bolesti potencijalno mogla oboljeti.

'Kada radite taj DNK izvještaj, ja sam dodala još malo dolara da mi se provjere potencijalne... Stoji mi da ću možda fasovati od Alzheimera', priznala je.

Inače, iza Marije je prekrasan životni period. Naime, u prosincu je postala majka dječaka kojeg je nazvala Mario. 

'Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepsa zvijezda mog života. Rodio se Mario.Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas do njega', napisala je tada na društvenim mrežama.

Sina je dobila putem surogat majčinstva, a Marija je kasnije priznala da je godinama pokušavala ostati trudna.

'Velika želja da imam dijete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtjevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama iznijeti trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspjela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene. Zaista ne želim javno objašnjavati medicinske razloge za to, ali surogat majčinstvo je konačno bio moj jedini izbor', ispričala je za Blic.

Više fotografija Marije Šerifović pogledajte u galeriji: