Najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, i ovaj je put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Uz podršku partnera Story je proslavio 22 godine postojanja te još jednom nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a nagrada za NAJBOLJI DUET powered by Altera pripala je pjesmi 'Pola sunca', točnije duetu glazbenika Matije Cveka i Marije Šerifović.

DSC06583.jpg
Story Press 

Baš u vrijeme kad je ova pjesma ugledala svjetlo dana, i Marija i Matija našli su se u roditeljskoj ulozi. Naime, pjevačica je krajem 2023. godine dobila sina Marija, a Cvek je u veljači postao otac kćerkice Lote. Iako nije mogla nazočiti ovom glamuroznom događaju, Marija nam se obratila videoporukom, a Matija ekskluzivno progovorio o suradnji s njom koja je prerasla u prijateljstvo.

Matija Cvek
Story Press 

'Marija i ja smo sad već frendovi. Dopisujemo se oko roditeljstva, razmjenjujemo iskustva i savjete. Mogu samo reći da je ona presretna što je postala majka', kaže Matija koji se Story Hall of Fameu, izuzev nagrade, najviše radovao zbog toga što će sresti i podružiti se s ljudima koje nije dugo vidio, no unatoč svemu jedva se čeka vratiti kući svojoj partnerici Miriam i kćerkici Loti. Zanimalo nas je i kako se snašao u očinskoj ulozi.

'Ne fali mi sna, beba je super, dobro spava. Jedva čekam doć doma. Iskreno moram priznati da sam baš aktivan tata, evo. Pelene mijenjam od prvog dana', zaključio je.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

I ove se godine L'Adria Story Hall of Fame održao u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom savršeno dopunio našu bisernu priču.

Više fotografija s L'Adria Story Hall of Famea pogledajte u našoj galeriji.

Story Press Story Hall of Fame 2024. prvi dio
Story Press Story Hall of Fame 2024. drugi dio
Story Press Story Hall of Fame 2024. treći dio