Prekinuli su jer on nije želio djecu, pa je ubrzo postao otac: Iznenada je umro kad mu je kći imala 2 godine

Nakon njegove smrti, Michelle se s kćeri preselila na imanje izvan grada, kako bi njihova kćer Matilda odrastala u miru.

Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

Slavni glumac Heath Ledger iznenada je preminuo 2008. godine, a iza sebe je ostavio jedno dijete, kćer Matildu koju je dobio s Michelle Williams. Talentirani australski glumac, posthumno nagrađen Oscarom za ulogu Jokera u filmu 'Mračni vitez', godinama je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, a malo je poznato da Michelle nije jedina poznata dama koja ga je osvojila. 

Među njegovim slavnim djevojkama su glumica Heather Graham, manekenka Christina Cauchi, pjevačica i glumica Lisa Zane, a najveću pozornost početkom 2000-ih privukao je vezom s kolegicom Naomi Watts.

Shutterstock 

Heath Ledger i Naomi upoznali su se 2002. godine na snimanju filma 'Ned Kelly', a godinama kasnije glumica je priznala da nije bila upoznata s Ledgerovim radom.

'Pomislila sam 'wow, taj tip je živahan'. Jednostavno je bilo nešto u njegovim očima. Možete ih pogledati i vidjeti tisuću priča u jednom pogledu. U svemu što je radio bila je na djelu prekrasna mješavina moći i krhkosti koja vas je jednostavno privukla. Njegova vas snaga ne bi uplašila. Zaintrigirala te je. I njegova bi te krhkost dirnula',  ispričala je za Parade. 

Nije trebalo dugo da postanu par, a Heath i Naomi počeli su se zajedno pojavljivati ​​na crvenom tepihu i brojnim događanjima diljem Hollywooda. Nastojali su sačuvati svoju privatnost, a nakon glumčeve smrti Naomi Watts otkrila je kako je izgledala.

Profimedia 

'Imali smo prekrasan odnos, samo godinu dana, ali on je bio čovjek pun radosti, pa je bilo puno smijeha i ljubavi. Bio je posebna duša i imao je velik utjecaj na moj život. I bio je izvrstan glumac, ali znam da bi to pokazao', rekla je glumica za More 2011. godine.

Sredinom 2004., nakon njihovog kratkotrajnog prekida, Ledger je otišao u Kanadu snimati 'Brokeback Mountain', kada su se pojavile glasine da su on i Naomi prekinuli. Kao pravi džentlmen, odbio je komentirati tračeve, a mediji su objavili da je par prekinuo zbog razlike u godinama.

Naomi, koja je bila 11 godina starija od Heatha, navodno je htjela zasnovati obitelj dok on još nije bio spreman, a ironično, gotovo godinu dana kasnije dobio je dijete s Michelle Williams, u koju se zaljubio na snimanju filma 'Mountain Brokeback' .

Profimedia 

Međutim, kasnije je istaknula kako je znala da neće dugo ostati s Ledgerom, piše Glossy.

'Mislim da smo duboko u sebi oboje znali da to nije zauvijek', rekla je. Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima, a glumica je više puta na Instagramu dijelila njegove fotografije i emotivne poruke na Heathov rođendan ili godišnjicu njegove smrti.

'Bio je to original. Uvijek otvoren, s najmoćnijom karizmom, snagom, humorom i talentom. Nikada neću zaboraviti njegov nježan duh', rekla je jednom prilikom.

Više fotografija Matilde Ledger pogledajte u galeriji:

Sredinom 2004., nakon njihovog kratkotrajnog prekida, Ledger je otišao u Kanadu snimati "Brokeback Mountain", kada su se pojavile glasine da su on i Naomi Watts prekinuli. Kao pravi džentlmen, odbio je komentirati tračeve, a mediji su objavili da je par prekinuo zbog razlike u godinama.
Heath Ledger i Naomi upoznali su se 2002. godine na snimanju filma "Ned Kelly", a godinama kasnije glumica je priznala da nije bila upoznata s Ledgerovim radom.