'Tko će te sada zaustaviti': Boris Rogoznica pohvalio se lijepim vijestima, nižu se čestitke sa svih strana

Javnosti je poznat i kao veliki avanturist.

Instagram

Glazbenik Boris Rogoznica na društvenim mrežama svakodnevno dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta pohvalio se ostvarenim uspjehom. Naime, Boris je položio vozački ispit A kategorije te dobio vozačku dozvolu.

'Položen vozački A kategorije! (Iz prve)', napisao je pa se zahvalio autoškoli.

'Čestitam Borise, sretno za dalje, odmah pun gas', 'Eto na. Tko će te sada zaustaviti', 'Bravo ljube. Sretno na cesti', samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, Boris je poznat kao veliki avanturist, a nedavno se odvažio na putovanje u Španjolsku. Tek nakon što se vratio, odlučio je po prvi put posjetiti Banja Luku u Bosni i Hercegovini, a na društvenim mrežama objasnio je i što ga je tamo privuklo.

'Ovaj tjedan sam odlučio posjetiti Banja Luku. Grad u kojem nikada nisam bio, a udaljen je svega 2 i pol sata od Zagreba. Kruže priče da je ovdje omjer žena i muškaraca 7 naprema 1 u prednost žena. Morao sam to doći osobno preispitat i uvjeriti se da li je doista tome tako ili su to ipak samo urbane legende', napisao je Boris na Instagramu uz galeriju fotografija iz Banje Luke.

Podsjećamo, Boris je mnogima najpoznatiji i po braku s bivšom suprugom Doris Pinčić Guberović s kojom je bio sedam godina. Par se vjenčao 2013. u katedrali svete Stošije u Zadru, a u veljači sljedeće godine stigao im je sin Donat, dok su 2018. postali roditelji kćerkice Gite.

Nakon kraha ljubavi, sedam godina kasnije, Doris je pronašla drugu sreću s menadžerom Davorom Guberovićem, za kojeg se udala 2022. te su zajedno dobili kćerkicu Divnu. S druge strane, Boris uspješno skriva detalje o svojem ljubavnom životu.

Više fotografija Borisa Rogoznice pogledajte u galeriji;