Napadali su je da izgleda zapušteno i oronulo, a sada im se svima osvetila: U 6. desetljeću izgleda poput djevojčice

Ovo se smatra njezinim velikom 'comebackom'.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sinoć je održana povratnička revija, 'Victoria's Secret' u New Yorku. Modna revija počela je u 19 sati po njujorškom vremenu, dok je crveni tepih bio otvoren pola sata ranije. Nastupala je Cher, kao i reperice Tyla i Lisa.

Neki od modela koje smo mogli vidjeti na pisti bili su: Tyra Banks, Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Iman Hamam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Barbara Palvin, Beahte Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes, pa čak i Carla Bruni i Kate Moss.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kate je zablistala u dugom crnom negližeu od čipke. Pokazala je vitku figuru, a njezino lice izgledalo je svježe i odmorno. Ranije su je prozivali zbog zapuštenog izgleda i činjenice da ne ispušta cigaretu iz ruke, pa se ovo smatra njezinim velikom 'comebackom'.

Kate je bila vjenčana za gitarista Jamieja Hincea od 2011. do 2016., a iz prijašnje veze s kustosom Jeffersonom Hackom dobila je kćer Lilu Grace Moss Hack (20). Trenutačno je u vezi s britanskim fotografom Nikolaijom von Bismarckom.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zanimljivo je i da je njezina kći nosila istu reviju kao i njezina slavna majka te time pokazala da jabuka uistinu ne pada daleko od stabla. Lila Grace zablistala je u puder roza kupaćem kostimu sa zanimljivim detaljima i pokazala tijelo božice.

Više fotografija s revije pogledajte u galeriji: