Umro Liam Payne, bivši član boybanda One Direction

Britanski pjevač Liam Payne, bivši član boybanda One Direction, preminuo je nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu, prema tamošnjoj policiji.

Profimedia

Vijest je Liam Payne (31) umro šokirala je fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama.

Nkadašnji član boy benda One Direction, britanski pjevač Liam James Payne pronađen je mrtav u Buenos Airesu, pišu tamošnji mediji, te dodaju da je pjevač pronađen mrtav ispred hotela, nakon pada s trećeg kata.

Pjevaču nije bilo spasa nakon pada s trećeg kata balkona te je u srijedu navečer proglašen mrtvim.

Policija trenutno ispituje mogućnost samoubojstvo, jer još uvijek nije dokazano da je riječ o slučajnom padu. Istraga je u tijeku te će se više znati u narednim danima.

Liam Payne je bio engleski pjevač. Proslavio se kao član boy benda One Direction. Payne je kao pjevač debitirao 2008. kada je bio na audiciji za britansku televizijsku seriju The X Factor.

Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. i stavljen je u grupu s još četiri dečka kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena.

Profimedia 

Nakon što su članovi benda odlučili uzeti pauzu 2015. godine, Liam je započeo solo karijeru. Njegov prvi singl kao solo izvođača, Strip That Down, izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i dosegao je visok plasman na top ljestvicama diljem svijeta.

Story 

2019. Liam je objavio svoj prvi solo album, LP1.

Liam Payne je bio u vezi s deset godina starijom britanskom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sina Beara. godine. Njegova veza s Cheryl izazivala je velik interes medija, jer je bila članica žirija X Factora kada se, tad još maloljetni Liam, natjecao. Vezu su započeli kasnije, a nakon prekida ostali su u dobrim odnosima kako bi zajedno odgajali sina.

Profimedia 

Vijest o smrti Liama je šokirala glazbeni svijet i fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama.