Zvijezda 'Kumova' otišla u kupovinu pa doživjela šok: 'Dobro se dobrim vraća, ali bome i obrnuto'

Nije mogla sakriti koliko je ganuta.

TikTok

Glumica Daria Lorenci Flatz na društvenim mrežama svakodnevno dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta podijelila je situaciju koju je doživjela u jednoj trgovini na pauzi od snimanja.

'Dobro se dobrim vraća, ali bome i obrnuto', napisala je u opisu pa otkrila što se dogodilo.

'Sad sam bila u dućanu, išla sam obaviti šoping za doma i naravno, to su četiri vreće ogromne, ona torba cijela puna što se vuče, to je tako u peteročlanoj obitelji. To nam je otprilike za tjedan dana. I sad trebam to nekako doteglit do auta. Tu mi je već jedna žena rekla: 'Ja ću vam čuvat cekere dok nosite jednu turu, vraćate se po drugu'. Druga je rekla: 'Ma ja ću nosit s Vama, ja kažem: 'Ma ne, ja ću to odnijet'. Odnesem, i sad me ova gospođa presretne na ulici i kao: 'Ja sam to stvarno htjela ponijet s vama', ispričala je pa nastavila:

'Toliko me dirnula ta ženska solidarnost, da bi one s tobom i cekere nosile A onda mi je jedna treća prišla dok sam sjedila na kavi i rekla da je toliko sretna da me gleda u tim serijama i da dižem atmosferu, da sam pozitiva, da me voli vidjet. Bože, koliko je to nekako lijepo. Kad ti se vrati ono što se trudiš davati i kad vidiš da je prepoznato. Onda nekome daš veselje,a prepoznavajući to veselje i tebi se to veselje vraća. Znači, eto. Lijepo.'

'Vi ste jedna divna duša', 'I meni si prekrasna žena i glumica. Tvoja uloga je baš ono što nas čini sretnima', 'Pa kad ste simpatični, a i odlična glumica', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja ispod objave.

Inače, Daria je mnogima poznata po ulozi u hit seriji 'Kumovi', a u lipnju je osvojila i Nagradu za Najbolju glumicu powered by Don Julio.

Story Press 

'Jako sam počašćena i jako sam iznenađena jer zbilja nisam očekivala. Jako mi je drago jer uvijek kad dobiješ nagradu to je nekakva kruna i potvrda da to što radiš dobro radiš i da to ljudi primijete tako da sam zbilja sretna', rekla nam je tada.

Podsjećamo, Daria je u svibnju proslavila 16. godišnjicu braka sa suprugom, arhitektom Emilom Flatzom. Na društvenim mrežama tada mu je, uz nekoliko zajedničkih fotografija kroz godine, posvetila i emotivnu objavu.

'Iza nas je 16 zajedničkih godina...Troje djece ,jedan pas, puno neprospavanih noći, kredita, smijeha, ludila, serija, bolesti, briga, poslova, doručaka, kavica u zoru, zagrljaja, poljubaca, života.. Jednom rječju ljubavi. Idemo još barem dva kruga', napisala je.

 Više fotografija poznate glumice pogledajte u galeriji: