Kazališna, televizijska i filmska glumica Daria Lorenci Flatz sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a sada je odgovorila na pitanja obožavatelja o njenom izgledute otkrila zbog čega je vitka.

'U zadnje vrijeme dobijam dosta upita o tome zašto sam smršavila i je li sve u redu, a najviše od publike koja trenutno gleda 'Kumove'. To su epizode koje su snimane nakon Plesa sa zvijezdama gdje sam smršavila nekih skoro 10 kilograma i nisam ih vratila, nisam ih željela vratiti. Jako se dobro osjećam s tom težinom i lijepo mi je. Ljudi me pitaju na cesti i na društvenim mrežama, pa samo želim reći da je sve u redu. Ne radi se o bolesti, izgubila sam neke kile koje nisam vratila. Na neki način je to sad moj izbor', rekla je.

'Ajme, 10 kilograma, podrška za tebe', 'Draga moja Daria bravo', 'Tako treba', 'Predivna', poručili su obožavatelji, a glumica im se zahvalila na brizi.

Inače, Daria nikada nije skrivala koliko uživa u fizičkoj aktivnosti i zdravom životnom stilu, a nedavno se odlučila riješiti i jedne štetne navike. Naime, glumica je početkom godine prestala pušiti, a sa svojim obožavateljima na TikToku nerijetko dijeli detalje odvikanja.

'Dobro je, još uvijek ima situacija gdje mi zna biti jako teško, pogotovo nekakve društvene situacije gdje se druži, slavi, priča... Pomaže mi to da se sjetim kako će mi genijalno biti ujutro kad se probudim i kad ću znati da nisam zapalila. Taj osjećaj u plućima da me ništa ne guši, da mi nije teško, to pomislim, i stvarno bude tako. Ujutro sam najsretniji čovjek na svijetu što sam izdržala', poručila je.

Više fotografija poznate glumice pogledajte u galeriji:

Instagram Daria Lorenci Flatz