Slavna pjevačica potpuno slomljena od tuge rasplakala se usred koncerta: 'Ne mogu pjevati'

Društvenim mrežama proširile su se snimke posebno emotivnog trenutka sa zadnjeg koncerta Rite Ore.

X

Tragična smrt mladog pjevača Liama Peynea šokirala je svijet.

Brojni kolege i fanovi opraštaju se od bivšeg člana One Directiona na društvenim mrežama, a vijest o njegovoj smrti posebno je potresla pjevačicu Ritu Oru.

Albanska zvijezda trenutno je na turneji po Japanu, a na posljednjem koncertu je odala počast Liamu s kojim je snimila jedan od najvećih hitova u svojoj karijeri 'For you'.

Pjesma je snimljena kao soundtrack za film 'Pedeset nijansi slobodniji' i gotovo preko noći je postala veliki hit. 'For You' je bila i jedna od dvije Payneove solo pjesme koje su ušle svjetsku top 10 listu.

Društvene mreže sada su preplavljene snimkama emotivnog trenutka s Orinog koncerta, kada se na velikom videozidu iza pjevačice pojavila njena zajednička fotografija s pokojnim Liamom.

Rita se zatim potpuno slomila i sjela je na pozornicu te je držeći glavu rukama jedva izustila: 'Ne mogu ni pjevati trenutno'. Nakon toga je otišla s pozornice i nije imala snage otpjevati pjesmu do kraja.

Rita Ora se nakon vijesti o Liamovoj smrti oglasila i na društvenim mrežama.

'Imao je najdivniju dušu, nikada ga neću zaboraviti. Razorena sam', započela je. 'Jako sam voljela raditi s njim - bilo je jednostavno pravo zadovoljstvo biti u njegovoj blizini, i na sceni i van nje. Ove tragične vijesti mi slamaju srce. Šaljem svu svoju ljubav i molitve njegovoj obitelji i voljenima. Naša pjesma 'For You' sada ima potpuno novo značenje za mene. Počivaj u miru', napisala je Ora na Instagramu.

Zanimljivo je da se u jednom trenutku u medijima pisalo da su Ora i pokojni Peyne u vezi, naročito kada je rekla da je Liam najbolja osoba koju je ikada upoznala. No ispostavilo se da su Payne i Ora samo prijatelji, a ako je i bilo nečega, bilo je 'isključivo platonski', piše Mondo.