Još krajem kolovoza puknula je vijest da se pjevačica Rita Ora udala za redatelja Taiku Waititija. Iako je primijećeno da nosi zlatni vjenčani prsten, a šuškalo se i da je svome prezimenu dodala suprugovo, Rita se brzo vratila na posao te glasine o vjenčanju nije komentirala. Sve do sad. 

'Unatoč tome što živi u središtu pozornosti, Rita je odlučna zadržati vezu što je moguće privatnijom i nije htjela raditi veliku pompu oko vjenčanja', rekao je tad za strane medije izvor blizak paru koji je tad otkrio i kako je izgledalo vjenčanje.

Udala se Rita Ora
Profimedia 

'Bila je to stvarno intimna ceremonija i super posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži', opisao je.

Pjevačica je sad, konačno, gotovo pola godine kasnije potvrdila da se udala.

Da, udala sam se. Službeno više nisam na tržištu. Odlučila sam to obaviti u privatnosti i zadržati to za sebe’, rekla je tijekom gostovanja na Heart Radio Breakfastu gdje je promovirala svoj novi single ‘You Only Love Me’.

Otkrila je i da je oduševljena svojim velikim danom.

Rita Ora i Taika Waititi su u braku
Profimedia 

‘Bilo je savršeno. Bilo baš, baš onako kako sam to željela’, kaže Rita.

‘Bilo je lijepo i savršeno. Lijepo je što ponekad mogu zadržati neke stvari za sebe’, dodala je.

Komentirala je i nagađanja o promjeni prezimena te otkrila da još nije donijela odluku.

‘Definitivno sam promišljala oko toga da uzmem njegovo prezime, ali teško sam radila da se zna za prezime Ora. Ne znam, nisam još odlučila’, ispričala je.

Rita i Taika u vezi su godinu i pol, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma 'The Suicide Squad' u Los Angelesu u kolovozu 2021.

Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona s Robom Kardashianom. Rita i brat popularnih Kardashianki imali su gadan prekid.

Rob Kardashian je imao buran prekid s Ritom Orom
Profimedia 

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko mjeseci.

Pjevačica je to komentirala rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio prekid i tražio utjehu u hrani te postao sjena muškarca kojeg su žene diljem svijeta obožavale. Došao je do težine od 135 kilograma i izbjegavao ikakva javna pojavljivanja.

Još jedan njezin odnos koji je privukao pažnju bio je onaj s reperom ASAPOM Rockyjem, pravog imena Rakim Nakache Mayers, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pjesmi 'Better Things' brutalno izvrijeđao Ritu s kojom je varao tadašnju djevojku.

ASAP Rocky i Rita Ora su bili u vezi
Profimedia 

Za BBC je tada priznao da je imao aferu s Ritom, a naljutilo ga je što je ona o tome progovorila. U pjesmi joj je, među ostalim, poručio da je ku*va i da bi ju opsovao sljedeći put kada ju vidi.

Kasnije se pokušavao opravdati riječima da ne želi ponižavati žene.

'Svi se smiju na moj račun, ali to je jedna od tih situacija. Pjesma je smiješna, to je istina, ali ne želim da se čini kao da sam ovdje samo da bi ponižavao žene ili da sam svinja. Na kraju dana, ja sam muškarac, nisam savršen, bit ću iskren. To je onako kako je', rekao je.

Rita je poznata i po kraćim vezama s glazbenikom Calvinom Harrisom, ali i prvakom Formule 1, Lewisom Hamiltonom kojeg je tješila nakon prekida višegodišnje burne veze s pjevačicom Nicole Scherzinger.