Za pjevačicu Ritu Oru 2022. godina bila je dobra godina.

Naime, karijera joj je i dalje postojana, a udala se i za poznatog redatelja Taiku Waititija koji je ranije bio poznat kao 'zločesti dečko' Hollywooda i veliki partijaner.

Ipak, čini se kako bi 32-godišnja pjevačica mogla preuzeti taj epitet od svog 47-godišnjeg supruga, jer posljednjih tjedana sve češće izlazi u golišavim kreacijama i s prijateljima, ali manje u društvu svog izabranika koji joj se tek tu i tamo pridruži u izlascima.

Profimedia Suprug Rite Ore ne sliči na sebe

U posljednjem u Los Angelesu je bio s njom, a Ritinu haljinu s čipkom zasjenila je njegova drastična promjena imidža. Naime, Taika sad ima sijedu, dužu kosu i bradu, a kad pogledamo njegove fotografije s kraja 2022. godine, to kao da nije isti čovjek.

Rita Ora i Taika Waititi
Profimedia 

Zbog izlazaka su Ritu neki dušebrižnici razapeli na društvenim mrežama, no činjenica jest kako zanosna plavuša više ne mijenja muškarce kao nekad niti skriva koliko ju je opčinio šarmantni Novozelanđanin za kojeg se šuška i kako joj je otkrio čari seksa utroje, a jednom prilikom par je uhvaćen u klinču s glumicom Tessom Thompson s kojom su se ljubili na terasi u ranim jutarnjim satima nakon jedne zabave.

Rita Ora i Taika Waititi su u bili godinama prijatelji
Profimedia 

Rita je nekad bila poznata po burnim i kratkim ljubavnim vezama, a najružnije je završila ona s Robom Kardashianom, sestrom slavnih reality sestara.

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko mjeseci. Još jedan njezin odnos koji je privukao pažnju bio je onaj s reperom A$APOM Rockyjem, pravog imena Rakim Nakache Mayers, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pjesmi 'Better Things' brutalno izvrijeđao Ritu s kojom je varao tadašnju djevojku.

Rob Kardashian je imao buran prekid s Ritom Orom
Profimedia 

Za BBC je tada priznao da je imao aferu s Ritom, a naljutilo ga je što je ona o tome progovorila. U pjesmi joj je, među ostalim, poručio da je ku*va i da bi ju opsovao sljedeći put kada je vidi.

Kasnije se pokušavao opravdati riječima da ne želi ponižavati žene. 'Svi se smiju na moj račun, ali to je jedna od tih situacija. Pjesma je smiješna, to je istina, ali ne želim da se čini kao da sam ovdje samo da bi ponižavao žene ili da sam svinja. Na kraju dana, ja sam muškarac, nisam savršen, bit ću iskren. To je onako kako je', rekao je.

Bila je tu i Ritina romansa s Calvinom Harrisom, ali i vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom. 

Rita je i na glasu kao žena koja voli flertovati, čak i sa zauzetima, a još se svi sjećamo kad su je 'razapeli' zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Conorom McGregorom s kojim je kasnije nastavila tulumariti i u jednom noćnom klubu, dok njegove supruge nije bilo blizu. Također, svojedobno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nicole Kidman zbog supruga Keitha Urbana i njihove suradnje u showu 'The Voice Australia'.