Rita Ora i redatelj Taika Waititi izrekli su sudbonosno 'da'. 31-godišnja pjevačica, viđena je s novim zlatnim prstenom, a navodno je već promijenila prezime i sada će biti poznata kao gospođa Waititi-Ora.

Rita Ora udala se za Taika Waititija
Profimedia 

Kako piše The Sun, umjesto odlaska na luksuzni medeni mjesec, Rita se već vratila na posao i vrijeme provodi u glazbenom studiju.

'Bila je to stvarno intimna ceremonija i super posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži', rekao je izvor.

Rita Ora viđena je sa zlatnim prstenom
Instagram 

'Unatoč tome što je živjela u središtu pozornosti, Rita je odlučna zadržati vezu što je moguće privatnijom i nije htjela raditi veliku pompu oko vjenčanja'.

Rita i Taika u vezi su godinu i pol, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma 'The Suicide Squad' u Los Angelesu u kolovozu 2021.

Rita Ora i Taika Waititi vezu su potvrdili u kolovozu prošle godine
Profimedia 

Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona s Robom Kardashianom. Rita i brat popularnih Kardashianki imali su gadan prekid.

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko mjeseci.

Rob Kardashian je imao buran prekid s Ritom Orom
Profimedia 

Pjevačica je to komentirala rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio prekid i tražio utjehu u hrani te postao sjena muškarca kojeg su žene diljem svijeta obožavale. Došao je do težine od 135 kilograma i izbjegavao ikakva javna pojavljivanja.

Još jedan njezin odnos koji je privukao pažnju bio je onaj s reperom A$APOM Rockyjem, pravog imena Rakim Nakache Mayers, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pjesmi 'Better Things' brutalno izvrijeđao Ritu s kojom je varao tadašnju djevojku.

Rita Ora i A$AP Rocky imali su aferu 2015. godine
Profimedia 

Za BBC je tada priznao da je imao aferu s Ritom, a naljutilo ga je što je ona o tome progovorila. U pjesmi joj je, među ostalim, poručio da je ku*va i da bi ju opsovao sljedeći put kada ju vidi.

Kasnije se pokušavao opravdati riječima da ne želi ponižavati žene.

'Svi se smiju na moj račun, ali to je jedna od tih situacija. Pjesma je smiješna, to je istina, ali ne želim da se čini kao da sam ovdje samo da bi ponižavao žene ili da sam svinja. Na kraju dana, ja sam muškarac, nisam savršen, bit ću iskren. To je onako kako je', rekao je.

Rita je poznata i po kraćim vezama s glazbenikom Calvinom Harrisom, ali i prvakom Formule 1, Lewisom Hamiltonom kojeg je tješila nakon prekida višegodišnje burne veze s pjevačicom Nicole Scherzinger.

Bivše partnere Rite Ore pogledajte u galeriji.

Profimedia Svi dečki Rite Ore