Iako već godinama pokušava izbjeći svjetla reflektora, Rob Kardashian ponovno se našao na meti medija, a sve mu je to pripremila njegova zloglasna bivša Blac Chyna.

Naime, ona je otkrila da je spremna suočiti se s njime na sudu. 'Spremna je suočiti se s Robom na sudu i samo želi proći ovu noćnu moru, ali trenutno je njezin fokus na djeci i borbi za prikupljanje novca za životinje', ekskluzivno je rekao izvor za Page Six.

Rob Kardashian i Blac Chyna dobili su kćer Dream
Profimedia 

Veza Roba i Blac Chyne bila je, malo je reći, burna. Zajedno su dobili sada 5-godišnju kći Dream, a njihovu vezu od samih početaka nitko nije podržavao. Smatrali su da Rob srlja u odnos i da nije emocionalno stabilan, a na kraju se ispostavilo da ga je bivša striptizeta i starleta samo iskorištavala.

Raskid je bio gadan, a žestoko su se prepirali gdje god su stigli – preko društvenih mreža, američkih medija, a usput su curile Chynine golišave fotografije, tužili su se i uništavali si međusobno imovinu.

Rob Kardashian odustao je od javnog života
Profimedia 

Otkako je Rob svoj život odlučio živjeti iza kamera, javnost se sve više za njegov život interesirala. Njegovo povlačenje iz svijeta slavnih je krenulo nakon nesretnih ljubavi. Sve je počelo vezom s pjevačicom Ritom Orom (31) s kojom je imao gadan prekid. Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca.

Rob Kardashian je imao buran prekid s Ritom Orom
Profimedia 

Pjevačica je to komentirala rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio prekid i tražio utjehu u hrani te postao sjena muškarca kojeg su žene diljem svijeta obožavale. Došao je do težine od 135 kilograma i izbjegavao ikakva javna pojavljivanja. Tad je nastupila era Blac Chyne u njegovom životu i on je praktički propao.

A svi se sjećaju jedne njegove rečenice kojom je sve, blago rečeno, šokirao. Naime, u jednoj epizodi kratkog showa koji je za E! snimao s Chynom priznao je da je u mladosti bio zaljubljen u – svoju sestru Kim.

Kim Kardashian u vezi je s Peteom Davidsonom
Profimedia 

Razgovorali su o simpatijama, a na pitanje tko su bile njegove, Chyna je najprije rekla Jennifer Lopez, na što je on odgovorio da je to točno. A onda su svi zanijemili kada je ona dodala 'i Kim Kardashian', a on odgovorio da je i to točno. Kim ni Rob nakon te izjave nikad nisu dali nikakve njegove komentare na njegovo šokantno priznanje.

Više fotografija Roba Kardashiana pogledajte u galeriji.

Profimedia Kako se fizički izgled Roba Kardashiana mijenjao kroz godine