Pjevačica Rita Ora jedna je od najvećih pop zvijezda današnjice, a iako je dugo bila znana kao žena s prirodnim oblinama i s vrlo burnim ljubavnim životom, otkako se udala za novozelandskog redatelja i oskarovca Taiku Waititija sve se u njeznom životu promijenilo.

Naime, pjevačica već mjesecima plijeni pažnju javnosti drastično mršavijim izgledom, a koji postaje sve ekstremniji. Još se ljetos hvalila savršenim trbušnjacima, a koji su se sada posve rastopili te ustupili mjesto samo jakoj mršavosti zbog koje su fanovi zabrinuti za pjevačicu. No, još jedna velika promjena u Ritinom fizičkom izgledu dogodila se na njezinom licu – koje postaje sve 'plastičnije' i izoperiranije.

Rita Ora izgleda izoperirano
Profimedia 

Kako stvari stoje, Rita se nedavno podvrgla operaciji preoblikovanja brade i čeljusti, a postala je i ovisna o hijaluronskim filerima. Sada se sa suprugom pojavila na MTV EMAs dodjeli nagrada u Njemačkoj te je zgranula javnost zategnutim licem koje jedva da je prepoznatljivo. Rita je izgledala kao da su joj mišići lica posve zaleđeni, a mnogi su njezin izgled i mimiku usporedili s izgledom Janet Jackson, kraljice pretjeranih plastičnih operacija.

Fanovi su za Ritu poprilično zabrinuti te smatraju da njezin novopečeni suprug na nju ne djeluje dobro. To je zapravo začudno jer su mnogi mislili kako će s redateljem napokon pronaći unutarnje zadovoljstvo za kojim je prije toliko tragala.

Rita Ora sa suprugom
Profimedia 

Podsjetimo se, Rita je na glasu kao žena koja voli flertovati, čak i sa zauzetima, a još se svi sjećamo kad su je 'razapeli' zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Conorom McGregorom s kojim je kasnije nastavila tulumariti i u jednom noćnom klubu, dok njegove supruge nije bilo blizu. Također, svojedobno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nicole Kidman zbog supruga Keitha Urbana i njihove suradnje u showu 'The Voice Australia'.

Ipak, najviše pažnje privukla su njezina dva bivša romantična odnosa. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona s Robom Kardashianom. Rita i brat popularnih Kardashianki imali su gadan prekid. Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko mjeseci.

Rita Ora je postala ovisna o operacijama
Profimedia 

Uz to, u rujnu se otkrilo kako ljetuje, putuje i živi odvojeno od Taike Waititija, pod izlikom da želi da je se on zaželi kada je nema. Mnogi zbog toga sumnjanju kako u svježem braku ovog para sve ne funkcionira najbolje, no najbolje će vrijeme pokazati što je prava istina. Ono što zasad sigurno znamo je to da je Rita neprepoznatljiva, a to se mnogima ne sviđa.

U galeriji pogledajte kako je Rita izgledala prije operacija i gubitka kilograma.

Profimedia Rita Ora