Rita Ora izgledala je kao da ne želi da ju itko prepozna dok je šetala ulicama svog rodnog grada Londona.

Pjevačica, 31, bila je skoro pa neprepoznatljiva u šarenoj jaknici i crnim tajicama dok je nosila sunčane naočale i crnu bejzbolsku kapu.

Rita Ora skriva se ispod sunčanih naočala i šilterice
Profimedia 

Svoj je izgled upotpunila kožnom Prada torbom i sportskim tenisicama koje je nosila s kaki čarapama.

Iako je Rita htjela sakriti lice iza sunčanih naočala i šilterice, i više je nego očito kako se pjevačica podvrgla estetskoj korekciji preoblikovanja brade i čeljusti hijaluronskim filerima.

Rita Ora podvrgla se preoblikovanju čeljusti hijaluronskim filerima
Profimedia 

Podsjetimo, Rita je nedavno uplovila u bračnu luku s novozelandskim redateljem Taikom Waititijem. Odlučila se skrasiti nakon godina iznimno burnog ljubavnog života.

Rita trenutno sa suprugom uživa u zajedničkom životu u Londonu, a izgleda da nikad nije bila sretnija. Njezina se sreća očito prelila i na stil života kojim živi, jer nikad nije izgledala ljepše. Nakon brojnih oscilacija u težini tijekom godina, Rita se utegla i istesala tijelo do neprepoznatljivosti. Nikad vitkija, izgleda kao Viktorijina anđelica, a ne srami se ni pokazati svoju novu figuru.

Rita Ora drastično je smršavjela
Profimedia 

Rita je na glasu kao žena koja voli flertovati, čak i sa zauzetima, a još se svi sjećamo kad su je 'razapeli' zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Conorom McGregorom s kojim je kasnije nastavila tulumariti i u jednom noćnom klubu, dok njegove supruge nije bilo blizu. Također, svojedobno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nicole Kidman zbog supruga Keitha Urbana i njihove suradnje u showu 'The Voice Australia'.

Ipak, najviše pažnje privukla su njezina dva odnosa. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona s Robom Kardashianom. Rita i brat popularnih Kardashianki imali su gadan prekid. Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko mjeseci.

Rita Ora varala je Roba Kardashiana
Profimedia 

Čini se kako u posljednje vrijeme živi kao solo žena, a na njezinoj  ruci ne vidi vjenčani prsten unatoč nedavnoj udaji. Naime, u rujnu je snimljena kako s prijateljicama uživa na plažama Brazila i zabavlja se kao nikad u životu.

Fotografirala se i s fanovima muškog spola na plaži, a izgledala je kao da joj njihova pažnja jako laska. Za to vrijeme, Taike nigdje nije bilo na vidiku. Rita je naime trenutno posvećena stvaranju novog albuma, a suprug joj sprema novi film. I iako bi bilo logično da su zajedno u Los Angelesu, Rita je odlučila da je za njezin brak najzdravije da bude malo odsutna – kako bi je se suprug zaželio.

Rita Ora s prijateljicama na odmoru
Profimedia 

Pjevačica i redatelj naime smatraju kako nije normalno da parovi 'budu pupčano vezani' te svaki trenutak provode zajedno. Imaju filozofiju da je dobro na par tjedana se 'odmoriti' jedno od drugoga, kako bi se onda više zaželjeli zajedničkog društva.

U galeriji pogledajte kako je Rita izgledala prije operacija i gubitka kilograma.

Profimedia Tijelo i lice Rite Ore