Jedna od najpopularnijih pjevačica svijeta, 31-godišnja Rita Ora nedavno se udala za novozelandskog redatelja Taiku Waititija, no čini se kako u posljednje vrijeme živi kao solo žena. Naime, snimljena je kako s prijateljicama uživa na plažama Brazila i zabavlja se kao nikad u životu.

Rita Ora s prijateljicama
Profimedia 

Obučena u plavi, minijaturni bikini Rita se zabavljala na plaži Rio de Janeira, a bila je okružena brojnim prijateljicama. Iako su je paparazzi fotografirali sa svih strana, pjevačicu to uopće nije zanimalo ni zabrinjavalo. Smijala se i spremno pozirala, a pokazala je i nikad isklesaniju liniju. No, mnogi su se zapitali gdje joj je suprug kojem u medijima redovito izjavljuje ljubav?

Rita Ora u bikiniju
Profimedia 

Rita se slikala i s fanovima muškog spola na plaži, a izgledala je kao da joj njihova pažnja jako laska. Za to vrijeme, Taike nigdje nije bilo na vidiku. Rita je naime trenutno posvećena stvaranju novog albuma, a suprug joj sprema novi film. I iako bi bilo logično da su zajedno u Los Angelesu, Rita je odlučila da je za njezin brak najzdravije da bude malo odsutna – kako bi je se suprug zaželio.

Pjevačica i redatelj naime smatraju kako nije normalno da parovi 'budu pupčano vezani' te svaki trenutak provode zajedno. Imaju filozofiju da je dobro na par tjedana se 'odmoriti' jedno od drugoga, kako bi se onda više zaželjeli zajedničkog društva.

Rita ORa i Taika Waititi
Profimedia 

Podsjetimo se, prije stupanja u brak, Rita je bila sve samo ne uzorna domaćica i romantičarka. Poznata je po seks skandalima i burnim ljubavnim vezama, a neke od njih pune stupce tabloida već godinama. Prije trenutne bračne sreće s Waititijem, Rita je ljubila mnoge slavne muškarce. U prošlosti je često mijenjala dečke te joj romanse ne bi potrajale duže od godinu dana. Među neuspjelim romansama su joj i ona s Calvinom Harrisom i Lewisom Hamiltonom, a s Calvinom je nekoliko puta čak bezuspješno obnavljala romansu.

Rita je i na glasu kao žena koja voli flertovati, čak i sa zauzetima, a još se svi sjećamo kad su je 'razapeli' zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Conorom McGregorom s kojim je kasnije nastavila tulumariti i u jednom noćnom klubu, dok njegove supruge nije bilo blizu. Također, svojedobno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nicole Kidman zbog supruga Keitha Urbana i njihove suradnje u showu 'The Voice Australia'.

Rita Ora sa suprugom
Profimedia 

Ipak, najviše pažnje privukla su njezina dva odnosa. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona s Robom Kardashianom. Rita i brat popularnih Kardashianki imali su gadan prekid. Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko mjeseci. Pjevačica je to komentirala rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila.

Rita Ora varala je Roba Kardashiana
Profimedia 

Još jedan njezin odnos koji je privukao pažnju bio je onaj s reperom A$APOM Rockyjem, pravog imena Rakim Nakache Mayers, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pjesmi 'Better Things' brutalno izvrijeđao Ritu s kojom je varao tadašnju djevojku. Za BBC je tada priznao da je imao aferu s Ritom, a naljutilo ga je što je ona o tome progovorila. U pjesmi joj je, među ostalim, poručio da je ku*va i da bi ju opsovao sljedeći put kada ju vidi.

Inače, Rita i njezin sadašnji suprug Taika u vezi su godinu i pol, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma 'The Suicide Squad' u Los Angelesu u kolovozu 2021.

Još fotografija Rite kroz godine pogledajte u galeriji. 

Profimedia Rita Ora