Hrvatska glumica živi obiteljsku idilu s uglednim HDZ-ovcem: Čuvaju svoju privatnost, jednu informaciju su dugo skrivali

U braku su od 2019. godine i imaju dvoje djece, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Instagram

Hrvatsku kazališnu, televizijsku i filmsku glumicu Mariju Borić Jerneić gledali smo u brojnim popularnim domaćim serijama kao što su 'Stella', 'Stipe u Gostima', 'Najbolje godine, 'Ponos Ratkajevih' i drugima, no već dugi niz godina nije na malim ekranima.

Ne viđamo je često ni u javnosti, no ovaj tjedan je došla podržati kolege na premijeri predstave 'Peripetije s psihijatrije' u svom matičnom kazalištu Komedija.

Pixsell/ Marko Lukunić 

S glumicom na premijeri nije bio njezin suprug, istaknuti član HDZ-a Branimir Jerneić, s kojim je u braku od 2019. godine.

'Gledajući danas fotografije našeg vjenčanja i prisjećajući se tog dana, bilo je i bolje nego što smo željeli. Bilo je predivno i prezahvalna sam na tom danu i ljudima koji su s nama proslavili tako važan čin u životu dvoje ljudi koji se vole. Naše vjenčanje bilo je odlična nedjeljna zabava u šumi', kazala je svojedobno za Story Marija, koja inače rijetko priča o privatnom životu.

U braku su dobili dvoje djece, sina Roka koji je rođen u ožujku 2020. i čije su ime dugo skrivali, te kćerkicu Ritu koja je rođena u listopadu prošle godine. Obitelj živi u Zagorju.

Inače, Branimir je u politici od 1995. godine kada se uključio u HDZ, a od 2004. godine do 2008. bio je pomoćnik tadašnjeg ministra Božidara Kalmete, a bio je i predsjednik uprave HŽ infrastrukture.