Pokradena u centru Zagreba: Borna Kotromanić nakon potresnog događaja ponovo ima osmijeh na licu

Jedna od najbogatijih Hrvatica nedavno je doživjela strašno iskustvo, no sve se sretno završilo.

Pixsell/ Marko Lukunic

Premijera predstave 'Paripetije sa psihijatrije' okupila je u zagrebačkom Kazalištu Komedija brojna poznata lica, a u masi se posebno istaknula Borna Kotromanić.

Jedna od najbogatijih Hrvatica nosila je jarkocrveni kožni mantil kojim je podigla potpuno crni ostatak outfita, izuzev tankog zlatnog remena.

Fotografima je pozirala sa širokim osmjehom na licu, nakon što je uspjela malo odahnuti od nedavnog potresnog događaja.

Pixsell/ Marko Lukunic 

Naime, Borni je prošli tjedan netko ukrao psa u centru Zagreba.

'Na tramvajskoj stanici u Draškovićevoj ispred dućana Bipa ostavila sam zavezanog svog francuskog buldoga Stelu, a kada sam izašla, više nije bila tamo. Molim za pomoć u pronalaženju Stelice', uputila je tada apel na Instagramu.

Priča ima sretan kraj. Pas se vratio svojoj vlasnici, a pronašla ga je jedna žena svezanog ispred jednog dućana u Novom Jelkovcu. Borna je rekla da su nadzorne kamere potvrdile da je riječ o krađi, te da se čak i vidi identitet osobe.

Robert Gašpert 

Prije nego što se 'podignula galama' oko nestanka Borninog psa, osoba je čak kratko stavila i Stelu na Njuškalo, a potom uklonila oglas kada su mediji prenijeli Borninu objavu.

Borna je zaključila da se osoba zbog svega navedenog najvjerojatnije uplašila te odlučila ostaviti psa ispred trgovine. Zahvalila je svima koji su joj pomogli s pronalaskom njezinog četveronožnog ljubimca.

'U svakom slučaju želim naglasiti da bi trgovine koje ne puštaju pse trebale imati propisno mjesto za iste, tako da vlasnik ne mora improvizirati', istaknula je Borna u razgovoru za Story.

Marko Lukunic/PIXSELL 

Bivša modna dizajnerica zagazila je u šesto desetljeće, a i dalje je, uz modne odabir, njezin mladolik izgled tema gdje god se pojavi. Ima četiri sina, a u svoj izgled ulaže mnogo truda i pažnje. Osim toga, pazi na pravilnu prehranu i redovito vježba.

Borna je prošle godine postala i baka. Naime, njen sin Luka Rajić kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, dobio je sina, a i on se zove- Luka Rajić.

Više Borninih fotografija pogledajte u galeriji: