Veliko slavlje u obitelji Titove unuke: Ponosna Saša nije skrivala sreću, kćer je podržala i u promjeni prezimena

Sara je, poput oca i majke, ostala u umjetničkim krugovima.

Facebook

Obitelj predsjednika Jugoslavije, Josipa Broza Tita, ne voli se medijski eksponirati iako rade javan posao. Titova unuka Saša Broz cijenjena je kazališna redateljica, a u braku s glumcem Rankom Zidarićem dobila je kćer Saru. Dvojac se razveo 2000. nakon 6 godina braka, ali ostali su u dobrim odnosima.

Titova praunuka Sara ovih je dana proslavila 30. rođendan, a ponosna majka na svojim je društvenim mrežama pokazala kako su se tim povodom zabavile u Danskoj.

Facebook 

'Evo nas u Lille apoteke gdje slavimo Sarin okrugli 30, a moj također okrugli 30 (+26 poreza na dodanu vrijednost) smo proslavili jučer. Uživamo jer Kopenhagen je grad za hedoniste. Šaljemo zagrljaje iz najstarijeg restorana u gradu koji radi od 1720., a bio je i omiljeni restoran H.C. Andersena', otkrila je Saša podijelivši fotografije s kćeri. 

Facebook 

Sara je akademska slikarica, završila je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. Čini se kako Sara nije odlučila krenuti stopama svojih roditelja, ali je ipak ostala u umjetničkim krugovima. 

Prije nekoliko godina Sara je donijela važnu životnu odluku - promijenila je prezime pa se više nije prezivala Zidarić po ocu Ranku. Sada nosi prezime Haas, po svojoj prabaki Herthi Haas, koja je bila jedna od pet žena Josipa Broza Tita. U toj velikoj životnoj odluci imala je podršku i oca i majke. 

Više o Sari pogledajte u galeriji: