Jedna od najpoznatijih kazališnih redateljica Saša Broz (53) imala je prošlog petka premijeru 'Tajni dnevnik Adriana Molea' na koju su došli mnogi poznati Hrvati.

U Gradsko kazalište Žar ptica stigla je i njezina obitelj kako bi joj pružila podršku. To je bila prilika i da se nekoliko generacija nađe na istom mjestu.

Odlično raspoložena Saša je pozirala sa svojim ocem Aleksandrom Mišom Brozom i bratom Andrejem Brozom koji je stigao sa suprugom Mirom i kćeri Zitom. Tako su se na okupu našli sin, unuci i praunuka Josipa Broza Tita.

Saša Broz na premijeri predstave sa svojim ocem, bratom i nećakinjom
Tomislav Miletić/PIXSELL 

Tito je sina Aleksandra Mišu dobio sa suprugom Hertom Haas s kojom je bio u braku od 1940. do 1943. Aleksandar iza sebe ima karijeru diplomata i menadžera.

Inače, Saša je nedavno otkrila zašto je njezina kći Sara, koju je dobila s bivšim suprugom Rankom Zidarićem, promijenila prezime. 'Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas', objasnila je redateljica u razgovoru za Večernji list.

Saša Broz s bratom, nećakinjom i šogoricom
Tomislav Miletić/PIXSELL 

'Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla', pojasnila je redateljica.

Osim toga, njezina kći se poput roditelja okrenula scenografiji u Zagrebačkom kazalištu lutaka.