Ljubav koja ne blijedi: Martin Sinković i njegova supruga Manuela presretni zbog nove uloge u kojoj su se našli

Martin Sinković i njegova supruga Manuela su svojom glumom unijeli su dodatnu dozu strasti i dubokih emocija, oživljavajući priču o ljubavi koja ne blijedi, unatoč prolaznosti vremena.

Press

Pjesma 'Zaboravi' donosi nostalgičnu ljubavnu emociju Rišpeta koja će zasigurno osvojiti srca publike. Ova prekrasna balada, prožeta ljubavlju i nostalgijom, potpisuje poznati skladatelj Pero Kozomara, čije note vraćaju slušatelje u prošlost, evocirajući osjećaje koje će mnogi prepoznati.

Tekst pjesme potpisuje Alka Vuica, koja je majstorski dočarala osjećaj izgubljene ljubavi, dok je Leo Škaro svojim aranžmanom ovoj pjesmi dao dodatnu emotivnu snagu koja nas odvodi na putovanje kroz sjećanja i neizgovorene riječi.

'Zaboravi' nosi onu prepoznatljivu emociju koju samo Rišpet može prenijeti, a posebnu atmosferu pjesmi daje i spot u kojem glavne uloge tumače Martin Sinković i njegova supruga Manuela koji su svojom glumom unijeli dodatnu dozu strasti i dubokih emocija, oživljavajući priču o ljubavi koja ne blijedi, unatoč prolaznosti vremena.

Press 

Svaki kadar spota zrači nježnošću i sjetom, povezujući nas s vlastitim iskustvima ljubavi i gubitka Spot za 'Zaboravi' donosi toplu, intimnu priču o ljubavi, prolaznosti vremena i sjećanjima koja zauvijek ostaju u srcu.

Snimljen je na novoj promatračnici park šume Marjan u Splitu te u Hotel Park u Splitu, savršeno odgovarajući emotivnoj atmosferi pjesme.