Ne skriva koliko ga obožava: Nina Badrić pozirala u zagrljaju posebnog muškarca

'Dobro nam došao uvijek', napisala je Nina.

Instagram

Nina Badrić objavila je fotografiju s kolegom, Sergejem Ćetkovićem. Pozirali su zagrljeni u jednom zagrebačkom restoranu.

'Večeras najveći gospodin ima prvi od 5 rasprodanih koncerata u Zagrebu. Dobro nam došao uvijek', napisala je Nina.

Koncerti u Lisinskom dio su velike turneje kojom Sergej obilježava 25 godina bogate karijere, te se na poseban način zahvaljuje publici koja je uz njega od početka.

'Želim zahvaliti svima koji su me podržavali svih ovih godina. Ovim koncertima zaokružit ćemo 'naših' prvih 25 godina – s pjesmama koje su obilježile moje putovanje, ali bit će tu i nekih novih glazbenih priča', poručio je omiljeni glazbenik.

Robert Gašpert 

Na ovim koncertima Sergej će publici predstaviti najbolje iz svoje karijere, uključujući svevremenske hitove kao što su 'Na prvi pogled', 'Ljubav', 'Pusti probleme', 'Oči nikad ne stare', 'Moj svijet', 'Bar da odeš', 'Prsten na sto'... Osim starih favorita, publika će imati priliku čuti i pjesme s novog albuma.

'Svaki put kada stanem na pozornicu Lisinskog, dogodi se nešto posebno. Ta energija, ta povezanost s publikom, to je ono što me uvijek vraća. Obećavam nezaboravne večeri ispunjene glazbom i emocijama. Publika ovdje osjeća svaku moju pjesmu, a zajedno stvaramo uspomene koje traju zauvijek', poručio je Sergej putem Extra FM-a.