Ulovljeni dok su se najmanje nadali: Angelina Jolie konačno ima novog dečka, sve šokiralo što radi zbog njega

Kriomice ga uvodi u hotelsku sobu.

Agence / Bestimage / Profimedia

Romansa glumice Angeline Jolie (49) i britanskog repera Akale (40) poprilično se zahuktala, barem ako je suditi po stranim medijima koji ističu kako je Jolie prošlog tjedna kriomice uvela glazbenika u hotel u kojem je boravila u Londonu. 

Vincenzo AloisiMEGA / The Mega Agency / Profimedia 

'Proveli su srijedu i četvrtak navečer zajedno u hotelu i nisu izlazili', rekao je dobro upućen izvor. Dodao je kako se Akala pridružio glumici svega dva sata nakon što je stigla. 

'Akala se iskrao iz hotela u jednom od Angelininih automobila u petak, nekoliko sati prije premijere njezinog novog filma', pojasnio je izvor, misleći na film 'Maria', koji je prikazan na Londonskom filmskom festivalu i nastavio: 

'Ne voze se u istom autu i koriste tajne ulaze kako bi svoju vezu držali u tajnosti, ali to što oni imaju je prava stvar'. 

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon premijere otišli su na romantičnu večeru u restoran, a nagađa se kako su Jolie i Akala u vezi od svibnja ove godine, kada je glazbenik bio na Međunarodnom književnom festivalu Calabash na Jamajci s glumicom i njezinim kćerima Zaharom (19) i Shiloh (18). I u kolovozu je Akala viđen kako izlazi iz hotela u kojem je bila Jolie tijekom Filmskog festivala u Veneciji. 

Ako potvrde da su zaista u vezi, bit će to njezina prva javna veza otkako se 2016. razišla od Brada Pitta. 

Tribe Nine Studios/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Pravo ime repera Akale je Kingsley James McLean Daley. Opisuje ga se kao svestranog umjetnika, povjesničara, pjesnika, novinara, repera te velikog ljubitelja umjetnosti, posebice kazališta. Odrastao je u umjetničkoj obitelji te je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi. Dosad je izdao pet studijskih albuma, a 2006. proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na MOBO Awards. Na Instagramu ga prati više od 410.000 pratitelja.

Više o novom dečku pogledajte u galeriji: