Kad mu ovo kaže, iste sekunde prestaje s nestašlukom: Ovo su 3 riječi kojima Kate Middleton kori princa Louisa

Maleni Louis poznat je po svom razigranom ponašanju u javnosti.

Profimedia

Princ William i Kate Middleton uživaju u obiteljskom životu sa svojih troje djece - princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom. Najmlađi sin princa i princeze od Walesa kroz godine se istaknuo po svom opuštenom i razigranom ponašanju.

Tako smo ga često znali vidjeti kako pleše, pravi smiješne grimase ili pak dobacuje duhovite komentare s balkona Buckinghamske palače.

London News Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, Kate Middleton ima određene odgojne metode kojima nastoji smiriti malenog princa. Kraljevski stručnjak Tom Quinn u svojoj je knjizi 'Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family' otkrio da Catherine u rukavu uvijek ima četiri riječi kojima smiruje sina, a koji su joj savjetovali stručnjaci.

Tako je, primjerice, kada je Louis na platinastom jubileju isplazio jezik prema njoj rekla: 'Hajdemo napraviti pauzu'.

'Louis je energično dijete i očito nije mogao obuzdati svoje uzbuđenje što je na javnom događaju. Kate se ne brine previše o njihovom ponašanju. Voli ih vidjeti da se ponašaju kao djeca', rekao je izvor blizak paru za OK! Magazin u lipnju.

MATT PORTEOUS / AVALON / PROFIMEDIA 

Podsjećamo, princeza od Walesa u rujnu je objavila da je završila s kemoterapijom - mjesecima nakon što je priznala da boluje od karcinoma. Tada je objavila i trominutni obiteljski video sa suprugom i djecom, a zajedno su igrali igre i boravili u prirodi.

'Ovo je vrijeme prije svega podsjetilo Williama i mene da stanemo i razmislimo te da budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen...Učinit ću sve što mogu da se riješim raka i to je sada moj fokus. Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan uzimati onako kako dođe... Ipak, veselim se povratku na posao i još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima kad budem mogla', rekla je Kate na snimci.

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji: