Najljepšoj djevojčici na svijetu zbog fotografija su prijetili smrću: Nitko ne može vjerovati kako danas izgleda

Njezine roditelje su zbog skandala optužili da su je 'bacili pedofilima'.

Instagram

Thylane Blondeau svijet je upoznao davne 2007. godine, kada je kao šestogodišnjakinja proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. Već tada su joj svi predviđali blistavu karijeru u svijetu modelina, a njezine plave oči očarale su obožavatelje diljem svijeta.

Vogue 

Danas ima 23 godine, a nedavno je snimljena na jednoj plaži u Miamiju. Njezina vitka figura u bikiniju oduševila je javnost, a na sebi nije imala ni trunke šminke, čime je dokazala da je do danas ostala sigurna u svoju prirodnu ljepotu. Ipak, Thylane se kroz godine nekoliko puta našla u središtu medijske pozornosti zbog brojnih kontroverzi koje su je pratile.

Kći je nogometaša Patricka Blondeaua i francuske glumice Veronice Loubry,  a prvi put je prošetala modnom pistom kad je imala samo četiri godine.

Laurent VU / Sipa Press / Profimedia 

Danas više nema velikog brenda s kojim nije surađivala, a mnogi su zaboravili veliki skandal koji je mogao prekinuti njezinu karijeru, iako ne njezinom krivnjom.

Kada je imala samo 10 godina, pozirala je za naslovnicu 'Voguea', a ono što je  trebalo biti high-fashion snimanje pretvorilo se u pravu katastrofu. Naime, djevojčica je na naslovnici pozirala potpuno našminkana, u štiklama na visoku petu. Izgledala je puno starije, a zbog svega je dobijala čak i prijetnje smrću, piše Žena.rs.

Mnogi su tada optužili njezine roditelje da su je praktički bacili pedofilima, pogotovo kad je i njezina majka izjavila da je 'bila šokirana fotografijama kad ih je vidjela, ali samo zato što su desetogodišnjoj djevojčici dopustili da nosi ogrlicu vrijednu nekoliko milijuna dolara'.

Komentari mržnje na njihov račun nisu prestajali, a činilo se da cijeli skandal nikada neće biti zaboravljen. Ipak, danas je cijela priča daleko iza 'najljepše djevojke', a ona uživa u zavidnoj karijeri.  

Više fotografije Thylane Blondeau pogledajte u galeriji: