Sjećate se simpatične Željke iz MasterChefa? Dvije godine je u tajnosti skidala kilograme, sad je neprepoznatljiva

Objavila je video u kojem je pokazala kako je izgledala njezina transformacija.

Nova TV

Željka Bleuš iz Smokvice 2021. godine bila je finalistica showa MasterChef, u kojem je osvojila treće mjesto i simpatije brojnih gledatelja.

Ostala je upamćena kao vedra i uvijek nasmijana osoba te vrsna slastičarka. Prošle godine Željka je dobila kulinarsku stipendiju koju Coca-Cola HBC Adria dodjeljuje u sklopu projekta 'Raise the Bar', a koja joj omogućuje profesionalno usavršavanje na uglednim svjetskim učilištima kao što su Le Cordon Bleu, École Ducasse i ALMA.

Nova TV 

Nakon toga je na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz Pariza i hvalila se slasticama koje priprema, a za to je vrijeme u tajnosti prolazila kroz fizičku transformaciju, kojom je ovih dana iznenadila i oduševila pratitelje.

'Moje putovanje koje traje dvije godine. Počelo je sasvim slučajno. Uvijek se nadate rezultatima, ali tek kada vidite fotografije otprije shvatite što ste napravili. Ne želim napisati koliko kilograma sam izgubila, dovoljno je da vidite sretno lice. Napokon mogu izgledati lijepo u radnoj odjeći, a ne poput torte. Ovo su dvije godine u jednom videu', napisala je Željka na Instagramu uz video u kojem je pokazala kako je trenirala i postepeno gubila kile.

'Bravo, ovo je divno vidjeti', 'Predivna si i prije i poslije! Svaka čast za upornost i jak karakter!', 'izgledaš fenomenalno', 'Svaka čast, Željka!! Uvijek si bila lijepa, sad si prekrasna!', neke su od brojnih pohvala koje je dobila, a komplimenti se nisu stali nizati.

Nova TV 

Inače, pobjednik MasterChefa u sezoni kad se natjecala Željka bio je Ivan Temšić, a drugo mjesto osvojila je Gorana Milaković Goge.