Sergej Trifunović prijavio suprugu za nasilje: U stanu se odvijala drama, utvrđeno da je Hrvatica u Srbiji ilegalno

Policija je, kako kaže izvor, u stan na Voždovcu, u kojem glumac živi sa suprugom, došla sinoć nešto poslije 22 sata nakon prijave Trifunovića.

Instagram

Glumac Sergej Trifunović prijavio je sinoć svoju suprugu Isidoru za nasilje, saznaje Kurir.

Kako kaže izvor, policija je u stan na Voždovcu, u kojem glumac živi sa suprugom, došla sinoć nešto poslije 22 sata nakon prijave Trifunovića.

Instagram 

'Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da joj je rekao da će izaći iz stana. Zatim mu je ona prijetila da će sve polomiti u kući', kaže izvor i dodaje da je o svemu obaviješteno Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Trifunović i njegova supruga obavili su razgovor u policijskoj postaji, a tužitelj je odlučio da nema elemenata kaznenog djela.

Instagram 

S druge strane, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktički ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podnesena prekršajna prijava na temelju Zakona o strancima, dodao je izvor.

Trifunović (52) je u svibnju na Instagramu objavio prve fotografije s crkvenog vjenčanja sa svojom 24 godine mlađom izabranicom Isidorom Mijanović.

'Zauvijek i dan više', napisao je pored fotografije na kojoj grli Isidoru.

Trifunović je zaprosio Isidoru na njen rođendan krajem ožujka, a u svibnju su se i vjenčali u crkvi. Za obitelj su organizirali ručak kako bi proslavili, no veliko svadbeno slavlje planirali su za rujan, a nije poznato je li se ono održalo.

Prije tjedan dana vjenčali su se i kod matičara, a glumac je na Instagramu objavio fotografije s ceremonije.

'Mogao bih se s tobom vjenčavati jednom mjesečno', napisao je uz fotografiju na kojoj sa suprugom pozira u liftu.

Kako prenose srpski mediji, Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova, a ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem.

Podsjetimo, srpski glumac je u rujnu ove godine dobio izgon iz Hrvatske na tri mjeseca. Tada je uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo te je u Splitu ispitan u policijskoj postaji zbog tekstova neprimjerenog sadržaja koje je ranije objavio na društvenim mrežama.

Na Općinskom sudu u Splitu osuđen je za vrijeđanje hrvatske policije na 60 dana zatvora, što je zamijenjeno uvjetnom kaznom na godinu dana, uz uvjet da unutar tog roka ne počini isto djelo. S njim u Hrvatskoj bila je i supruga Isadora, a uputili su se u posjet njezinim roditeljima u Rijeci.