Nakon bolesti i života u kamperu s petero djece: Slavna glumica ponovno otišla pod nož, rezultat je jeziv

Obožavatelji su u nevjerici zbo njezine drastične promjene.

VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Tori Spelling trenutno uživa u ponovnom susretu sa svojim bivšim kolegama iz serije 'Beverly Hills' Brianom Austinom Greenom i Ianom Seiringom. Kada su fanovi vidjeli fotografije glumice, ostali su šokirani prizorom.

Iako je ponovno okupljanje izazvalo val nostalgije među brojnim obožavateljima, mnogima je za oko zapela drastična promjena Torina izgleda. Njezino lice potpuno je promijenjeno zbog brojnih estetskih operacija, zbog čega je jedva prepoznatljiva.

Albert L Ortega / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kad se snimala serija 'Beverly Hills', Tori nije imala estetske zahvate koji su upadali u oči, no mnogo godina kasnije odlučila je otići pod nož. Nekada simpatična Donna, omiljeni lik serije, danas izgleda gotovo neprepoznatljivo, što je pokrenulo lavinu komentara i rasprava na društvenim mrežama.

Mnogi su izrazili zabrinutost zbog njezinog pretjeranog oslanjanja na estetske zahvate, dok su drugi istaknuli da je važno da se osjeća dobro u svojoj koži, bez obzira na promjene, piše Stil.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Tori je u posljednjih par godina prošla kroz krizu u privatnom životu. Lani je snimljena na izlazu iz iz jeftinog motela zajedno sa svojih petero djece, gdje su navodno neko vrijeme živjeli. Zatim su preselili u iznajmljenu kuću, no ondje su se razboljeli su se od plijesni.

No, ovdje nije došao kraj Torinim problemima. Ranije je otkriveno da je kći filmskog mogula Aarona Spellinga, jednog od najmoćnijih ljudi u filmskoj industriji, banci dužna 200 tisuća dolara.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 600 milijuna dolara, od čega je Tori ostavio 'samo' 800 tisuća dolara. Ipak, glumica ga je brzo potrošila lošim financijskim odlukama. Ranije ove godine je i službeno podnijela zahtjev za razvod od Deana McDermotta nakon 18 godina braka. Zajedno imaju petero djece, a Dean je preuze odgovornost za raspad braka

'Pred kraj sam pio bocu od 7,5 decilitara tekile svake večeri, sedam dana u tjednu i uzimao šaku tableta, dok je moja predivna obitelji bila u drugoj sobi. To je ono što je dovelo do sloma, to je ono što se dogodilo između mene i Tori. Nisam više mogao, nisam više mogao živjeti takav život. Bio sam umoran od ljutnje i urlanja', rekao je kroz suze.

Više fotografija Tori Spelling pogledajte u galeriji: