'Prije 9 godina sam iščezao, čuo sam da sam gej i da…': Hrvoje Šalković otkrio razlog svog naglog nestanka iz javnosti

Bio je influencer prije influencera, a onda je samo nestao.

Pixsell/ Duško Jaramaz

Zagrebački poduzetnik i spisatelj Hrvoje Šalković izdao je novi roman 'Babići' nakon dugih devet godina pauze.

'Da, predzadnju knjigu sam napisao kad je moj sin bio u trbuhu svoje mame. Znači, prije devet godina nestao sam, iščezao', rekao je za In Magazin.

Instagram 

Otkrio je i što je bio razlog njegova povlačenja iz javnog života i s društvenih mreža, gdje je svojedobno bio iznimno popularan.

'Razlog je bilo to zasićenje, mene je u to vrijeme, prije 12-13 godina, pratilo 170 tisuća ljudi na Facebooku, to je bilo užasno puno, kao danas da te pet milijuna prati. I jednostavno, svo to influenciranje i ti brendovi, nemam pojma, mislim da sam ja postao nešto što nisam ja', objasnio je Hrvoje, pa je komentirao i je li bio influencer prije influencera.

'Pa znaš što, mislim da jesam jer tad, prije 12, 13, 14 godina, ja uopće nisam mogao ljudima objasniti što radim. Ja sam imao ugovore s korporacijama, to je izgledalo isto kako izgleda danas. I onda me netko pita - čekaj, samo malo, kako ti tako puno putuješ, tko to plaća? I da, tek je kasnije došla ta riječ influencer, kad sam ja već prestao to raditi', prisjetio se.

pixsell/ Josip Regovic 

Osvrnuo se i na tračeve koje je slušao o sebi tijekom godina.

'Joj, svašta sam čuo, čuo sam da sam gej, čuo sam da sam prodao firmu za 30 milijuna eura. Da bar… Da mi tata plaća putovanja. Tata je inače gore, pokojni, to mi je omiljeno', ispričao je.

Inače, Šalković je u vrijeme najveće popularnosti bio u vezi s glumicom Anom Gruicom Uglešić, s kojom ima sina Marata Ivana.

Instagram 

Dječak živi na relaciji Split-Zagreb, otkako se njegova mama vratila u rodni grad i tamo pronašla ljubav sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prije šest godina kod matičara, a potom su prošle godine u kolovozu zavjete izgovorili i u crkvi. Hrvoje i Ana zbog sina su ostali u dobrim odnosima, a on se zbližio i s njezinim suprugom Boranom.

'Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Meni je to sve normalno, mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim', otkrio je Hrvoje jednom prilikom za Exkluziv.