'Za jednu sićušnu, ali snažnu damu': Izabel Kovačić oglasila se nakon poroda, jedan detalj je jako dirljiv

Izabel Kovačić rodila je djevojčicu, a sad se oglasila na Instagramu.

Instagram

Kako je Story ekskluzivno doznao, poduzetnica i supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačić, Izabel Kovačić, rodila je djevojčicu. Jedna od najljepših Hrvatica sad se oglasila na Instagramu. Naime, podijelila je poruku prijateljice koja je napisala: 'Za jednu sićušnu, prekrasnu i snažnu damu'.

Uz poruku se nalazi emotikon mjeseca, koji se na latinskom i grčkom naziva luna. Upravo je Luna ime koje su Izabel i Mateo nadjenuli svojoj djevojčici. 

Instagram 

To je jedna od prvih Izabelinih objava otkako je rodila. Također, objavila je isječak sa snimanja svoje nove kampanje.

Instagram 

Vijest o dolasku drugog djeteta Mateo i Izabel uspjeli su dugo skrivati od javnosti, a objavili su je uoči Europskog prvenstva.

Da bi beba mogla stići ovih dana bilo je jasno kada se Mateo nije pojavio na okupljanju reprezentacije. Nagađanja je dodatno rasplamsao izbornik Zlatko Dalić.

'Nas dvojica smo u dogovoru, on ima svoje privatne obveze i to je razumljivo. Iskreno se nadam da će biti sve okej i da će se što prije pridružiti treningu', komentirao je izbornik.

Instagram 

Podsjetimo, Mateo i Izabel vjenčali u se u lipnju 2017. u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje su se upoznali kao tinejdžeri. U listopadu 2020. dobili su sinčića Ivana.