Zašto Katie Holmes više ne nosi skupocjeni 'teddy' kaput?

Njujorška glumica pronašla je novi modni favorit koji ne skida

Profimedia

Prošlu jesen, kao i velik dio zime obilježio je jedan modni komad. Riječ je o teddy kaputu, debelom, toplom i prije svega udobnom kaputu koji su nosili svi. Od zvijezda Hollywooda do ljubitelja mode diljem svijeta, ovaj je kaput zaludio sve svojim jednostavnim dizajnom u kojem su brojni pronalazili zaštitu od hladnoće i zime.

Jedna od poznatijih ljubiteljica ovog kaputa bila je i 41-godišnja njujorška glumica Katie Holmes. Ona se naprosto nije skidala iz svog omiljenog stilskog favorita, pri čemu je birala model model modne kuće Max Mara s vrtoglavom cijenom od skoro 20 tisuća kuna.

Profimedia  Kate Holmes prije devet mjeseci na ulicama Velike Jabuke

Sada je ovaj model, barem za ranu jesen u New Yorku, odlučila zamijeniti retro kaputom s uzorkom koji joj savršeno služi za obavljanje svakodnevnih sitnica po gradu, baš kao i za izlaske s novim partnerom. Katie definitivno zna kako nositi aktualne modne trendove, a kako je ova godina itekako specifična po puno toga, izvukla je iz ormara svoj kaput s dvorednim kopčanjem, koji inače možete pronaći u brojnim trgovinama pristupačne mode.

Profimedia 

U kombinaciji s trapericama i omiljenim zelenim cipelicama Le Monde Beryl, ovaj kaputić savršeno odgovara ranoj tranziciji u novu sezonu. Ovaj šminkerski look i sami možete kopirati jer ponude u online i offline trgovinama ne manjka.