Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PAPARAZZO FOTOGRAFIJE Nabavka za novog člana obitelji Holmes?

Autor E.N.
Autor E.N.

'Uhvaćena' u kupovini

Izvor: Profimedia

Posljednjih tjedan dana, otkako se saznalo tko je muškarac kojeg je 41-godišnja glumica Katie Holmes strastveno ljubila, ne prestaje se pisati o novoj romansi sa 33-godišnjim profesionalnim kuharom Emiliom Vitlom Jr. Svojevremeno se nekoliko puta nagađalo kako je glumica trudna sa svojim bivšim dečkom Jamie Foxxom te, štoviše, na nekim fotografijama jasno se mogao vidjeti Katien poveći trbuščić. Iako je sve to stalo na glasinama, sada je potpuno jasno kako se obitelj Holmes sigurno priprema za još jednog člana kupujući potrepštine.

Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

U posljednje vrijeme Katie je moguće vidjeti gotovo jedino u zagrljaju novog dečka, za kojeg se, otkako je javnost saznala za njega, pretpostavilo da možda nema najiskrenije i najbolje namjere, što glumicu uopće ne brine. Nedavnim pojavljivanjem u njegovom restoranu, gdje su i izmjenjivali vruće poljupce, sve oči javnosti uprli su u sebe, pa su tako još jednom 'uhvaćeni' kako izlaze iz njegovog auta, dok 14-godišnja Suri obavlja nabavku. Naime, čini se kako, zbog nove veze, 41-godišnja majka ima sve manje vremena za svoju kćer jer je prije nekoliko dana viđena u društvu dadilje kako kupuje krevetić za svojeg ljubimca.

Izvor: Profimedia

Inače, situacija nije oduvijek takva jer je Katie u posljednjih godinu dana bila viđana isključivo u društvu svoje kćerkice. Uz sebe bi često vodile i svojih nekoliko pasa, za koje je, pretpostavlja se, Suri i kupovala krevetić. S druge strane, mnogi se pitaju hoće li se to obitelj Holmes proširiti za jednog novog dlakavog četveronošca ili se radi o uobičajenoj rutinskoj nabavci potrepština. 

katie holmes Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals