Otkako je prekinula šest godina dugu vezu s glumcem Jamiejom Foxxom, bivšu suprugu Toma Cruisea, 41-godišnju glumicu Katie Holmes uglavnom se moglo vidjeti u društvu 14-godišnje kćeri Suri. Međutim, čini se kako se samohrana majka napokon odlučila posvetiti sebi jer je prošlog vikenda viđena s osam godina mlađim chefom i suvlasnikom vrhunskog talijanskog restorana Ballato, Emiliom Vitolom Jr. No, tu ne završava romantična priča jer, ako je vjerovati portalu Gossip Cop, glumica se u tajnosti udala, ali i ne samo to, jer očekuje i prinovu.

Čini se kako je najveći razlog za glumičin osmijeh na licu, uz ljubav na pomolu, činjenica da će u pravo vrijeme, s obzirom na to da Suri postaje prava djevojčica, dobiti drugo dijete. Doduše, još prošle godine pisalo se o tome kako je Katie ostala trudna nedugo nakon tajnog vjenčanja s bivšim dečkom Jamiejem, no potvrda nikada nije stigla. Sada, godinu dana kasnije, nakon što je gotovo sigurno kako glumica ponovno ljubi pojavile su se sumnje kako je ovog puta stvarno trudna. Dodatnu sumnju kod obožavatelja potaknule su i nedavne fotografije na kojima se ispod lagane haljinice jasno iscrtava trbuščić kakvog, s obzirom na njezinu tanku liniju, nije uobičajeno za vidjeti.

KATIE HOLMES TRUDNA? Nedugo nakon otkrivanja novog dečka
Profimedia 

 Iako su tek nedavno 'uhvaćeni' u javnosti kako strastveno izmjenjuju poljupce na romantičnoj večeri, par se i dalje 'brani šutnjom', te nisu otkrili ništa o romansi. Unatoč tome što postoji više dokaza koji stranim medijima daju povoda na zaključak kako je brak i obitelj na pomolu, čini se kako će se obožavatelji morati strpjeti još neko vrijeme za potvrdom.