PONOVNO ODABRALA ZARU Kate oduševila u sakou od par stotina kuna

Vojvotkinja je dozvala proljeće na najljepši način - zelenim sakoom u kojeg smo se zaljubili na prvu

Profimedia

Jedna od najbolje odjevenih pripadnica britanske kraljevske obitelji, ako je suditi prema reakcijama javnosti, ali i modnih stručnjaka, zasigurno je 39-godišnja vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton. U skoro dva desetljeća dugom stažu pred kamerama, Kate je nebrojeno puta pokazala da joj je moda 'u malom prstu'. Rijetki su bili trenutci kada bi ju javnost kritizirala zbog odabira outfita, a gotovo uvijek komadi koje Kate odjene, naročito oni popularnih high street brendova, rasprodaju se u rekordnom vremenu. Modno nepogrešiva Kate, kako joj često laskaju, nije iznevjerila ni odabirom posljednjeg outfita za video čestitku povodom blagdana Svetog Patrika, zaštitnika Irske.

Kate i William čestitka   You Tube


Naime, u pet minuta dugačkom videu, vojvotkinja se pridružila suprugu kako bi stanovnicima Irske čestitali njihov dan, a svu pažnju s brojnih čestitki poznatih lica koja se pojavljuju u videu, ovaj je put ponovno ukrao Katein outfit. U matching zelenoj kombinaciji Kate je nasmijano pozirala pored supruga, a društvene mreže ne prestaju pričati o njezinom zelenom sakou.

Profimedia 


Riječ je o odjevnom komadu brenda Zara, sakou od strukturirane tkanine na dvoredno kopčanje. Osim zelenog modela koji je Kate nosila, u ponudi se mogu pronaći i onaj u mint verziji kao i crveni, a cijena im je 399 kuna.

Zara Screenshot  Zara, Sako, 399kn

Zara Screenshot  Zara, crveni sako, 399kn