POSTAVILA TREND Katarina se za Matu Rimca nije udala u klasičnoj vjenčanici

Poduzetnik i dugogodišnja djevojka u četvrtak su izrekli sudbonosno 'da', a svi pričaju o mladenkinom outfitu

Instagram

Prije dva dana, u popodnevnim satima, Mate Rimac i njegova djevojka Katarina Lovrićizrekli su sudbonosno 'da' na jadranskoj obali uz krug bliskih prijatelja. Vjenčanje je održano tajnosti u sklopu Ville Dalmacija u Splitu, a sada su u javnost dospjele i prve fotografije sa svečane ceremonije na kojima se može vidjeti i kako su mladenci izgledali na ovom velikom danu.

Instagram 


Naime, zagrebački salon vjenčanica Vesna Sposa objavio je na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama kako je Katarina za vjenčanje izabrala upravo kreaciju iz njihove kolekcije, a na iznenađenje mnogih, mladenka se nije udala u haljini. 'Svojim hrabrim odabirom Katarina je postavila trend budućim mladenkama i pokazala kako se u hlačama može ostaviti bolji dojam nego u vjenčanici', poručili su iz salona u čijem se bijelom kombinezonu sa šlepom udala 29-godišnjakinja.


Inače, ceremonija je bila jednostavna i skromna, a na svadbi je prisustvovalo 30-ak uzvanika. Podsjetimo, Mate je o zarukama prvi put progovorio u srpnju prošle godine. Javnost je ovaj par prvi put vidjela 2015. godine, no kako su otkrili, poznaju se već 15 godina. Vezu su potvrdili 2017. godine u Ženevi, kada je palo nekoliko nježnih poljubaca. 'Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih', napisao je Mate kada je otkrio da je zaprosio 29-godišnju Katarinu.