KRALJICA U ŽIVOTINJSKOM UZORKU 'Hrabro, ovo se ne viđa često'

Svaki njezin stajling pomno se secira, a već se dugo smatra ikonom stila

Profimedia

Nekadašnja novinarka koja se udala za španjolskog princa Felipea, danas kralja Španjolske, modna je inspiracija ženama diljem svijeta. Poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a sa svakim svojim pojavljivanjem u javnosti iznova izazove opće oduševljenje. Kraljica Letizia zna kako naizgled obične komade pretvoriti u prvoklasna izdanja, a poznato je da je i ljubiteljica širokoj masi dostupnih brendova kao što su Zara, Mango i Massimo Dutti, a odjeću voli i reciklirati te iste komade nositi nekoliko puta.

U ponedjeljak se pojavila na Svejtskom samitu slijepih u Madridu, i to u izdanju u kakvom je se ne može vidjeti prečesto. Naime, za tu prigodu lijepa Letizia birala je životinjski uzorak. 

Profimedia 

Riječ je o kombinaciji s potpisom dizajnerice Victorie Beckham, a Letizia je blistala u svilenoj bluzu i suknji visokog struka u plavo-bjelim tonovima. 'Wow, kraljevski članovi obitelji zaista rijetko nose ovakve uzorke jer znaju izgledati jeftino, ali ona je s ovime napravila pun pogodak. Jako hrabro, ali istodobno seksepilno i odvažno', jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Profimedia 

 Kraljica je cijelu kombinaciju dodatno upotpunila Carlolina Herrera crvenim cipelama na petu koje su savršeno podigle cijelu kombinaciju.