NAJTRAŽENIJE CIPELE Jelena oduševila obućom od 6500 kuna

Uvijek besprijekorna

Instagram

Stil jedne od naših najomiljenijih glazbenica, Jelene Rozge žene širom regije jednostvano obožavaju. Bilo da je gledamo na pozornici, da gostuje u nekoj TV emisiji ili se pojavi na drugim društveno-javnim događanjima, ova glazbenica uvijek je sređena od glave do pete. Iako ju na svečanijim događanjima gotovo uvijek možemo vidjeti u raskošnim dugim ili kratkim haljinama, privatno Jelena voli nositi casual odjevne kombinacije u kojima dominiraju dobre traperice i efektne košuljice. 

 A, upravo u jednom takvom ležernom, a efektnom izdanju Jelena je pozirala sinoć na ulicama svog Splita. U svijetlim trapericama i prekrasnoj bluzi s mašnama na ramenima, Jelena je oduševila pratitelje. Sve je upotpunila žutom torbicom i upečatljivim cipelama za koje je dobila mnoštvo komplimenata. 

Valentino 

Riječ je o Valentino cipelama sa zlatnim zakovicama koje koštaju 6500 kuna, a omiljene su među ljubiteljicama mode. Inače, ovaj model cipela dostupan je u tri varijante: ravne balerinke kakve nosi Jelena, s malom potpeticom te s visokom potpeticom. Alexa Chung, Florence Welch i Olivia Palarmo samo se neke od slavnih osoba koji obožavaju ovaj model cipela, a u Hrvatskoj ih imaju i Ljupka Gojić Mikić i Iva Radić.