IVA ŠARIĆ U IZDANJU KOJE OBARA S NOGU: Možda se oko sandala lome koplja, ali ovaj će sako sve oduševiti 

Lijepa Iva Šarić rijetko kada pogriješi kada su modni odabiri u pitanju pa je tako i ovoga puta apsolutno oduševila.

John Pavlish

U HT Bussines Showroom je održana promocija 'Bajki u digitalnom svijetu', a na događaju su se okupila mnoga poznata domaća imena, među njima i Tarik Filipović, Mara Bratoš, Ana Vilenica, Ida Prester te Iva Šarić.

A kao što to bude slučaj svaki put kada se negdje pojavi, tako je i ovoga puta Iva apsolutno oduševila svojim modnim izdanjem. Ova 32-godišnja ljepotica odlučila se za bijele hlače i dolčevitu iznad koje je stavila karirani, plavobijeli sako, a cijelu je kombinaciju začinila torbicom brenda Jacquemus.

John Pavlish 

Uz to, odabrala je i trenutno ultra popularne Bottega Veneta sandale koje su često meta kritika, ali i pohvala jer je mišljenje javnosti o njima itekako podijeljeno. Ipak, ne može si ih svatko ni priuštiti jer im cijena, prema brojnim relevantnim web shopovima, iznosi 720 eura ili 5413 kuna.

Inače, Story je nedavno ekskluzivno doznao da su pale zaruke između Ive i nogometaša Brune Petkovića, a šuškanja je potaknula Ivina fotografija s Instagram Storyja na kojoj se vidio zaručnički prsten.

Da su Bruno i ona zajedno, javno su prvi put otkrili krajem 2020. godine. Povodom Ivinog 32. rođendana, najuži krug voljenih joj osoba skupio se kako bi proslavio s njom, a među njima je bio i šest godina mlađi nogometaš. Samo mjesec dana kasnije, krajem siječnja ove godine, Story je ekskluzivno donio vijest o tome da Iva Šarić i Bruno Petković čekaju prvo zajedničko dijete, a maleni Adrian na svijet je stigao početkom travnja.

Njihove fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Goran Stanzl/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL Iva Šarić i Bruno Petković su zaručeni i imaju sina