Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ANĐEO MALI': Iva Šarić raznježila fanove prvom fotografijom sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem

Bivša manekenka Iva Šarić objavila prvu fotografiju sina

Iva Šarić Izvor: John Pavlish

Nekadašnja manekenka Iva Šarić i hrvatski reprezentativac i igrač Dinama Bruno Petković, prije pet mjeseci postali su roditelji malenog Adriana, a jedna od najljepših Hrvatica sada je prvi put objavila fotografiju s njim.

'I bit' će da život piše priče, da mi je ko reka, ja mu ne bi virova, da bit' ćeš sve što triba. Čuvam te jubavi mala', napisala je Šarić u opisu fotografije stihove velikog Olivera Dragojevića.

Fanovi su se potpuno 'rastopili' na prizor. 'Anđeo mali', 'Divnoća', 'Prelijepo', pisali su joj, a fotografiju možete pogledati ovdje.

iva saric bruno petkovic Izvor: Instagram

Petkoviću je Adrian, inače, prvo dijete, dok Iva iz braka s Jerkom Lekom, nekadašnjim nogometašem, ima sinove Carlosa i Leona. U braku su bili od 2012. do 2017. godine, a tek prije tri godine doznalo se da su se rastavili.

Story je ekskluzivno još u siječnju donio priču o tome da Šarić i Petković očekuju prinovu, a Iva je rodila početkom travnja. 

Bivša manekenka rodila je u Podobnik - privatnoj poliklinici za ginekologiju i porodništvo u Zagrebu, a osim presretnog Petkovića, po majku i dijete stigao je i njezin sin iz prvog braka. 

Povezane vijesti

I bit' će da
život piše priče,
da mi je ko reka,
ja mu ne bi virova
da bit' ćeš sve sto triba.
CUVAM TE JUBAVI MALA

Magazin

Royals