ANA SASSO POKORILA ŠPICU U 'MUST HAVE HALJINI': Pokazala je svog trećeg supruga o kojem je nedavno progovorila

Ana Sasso se prošlog vikenda pojavila sa suprugom Hrvojem Tomasovićem na zagrebačkoj špici.

Robert Gašpert

Nakon što je nedavno otkrila da se udala treći put, Ana Sasso (58) pojavila se prošlog vikenda prošetala zagrebačkom špicom u društvu supruga, kirurga Hrvoja Tomasovića (55).

Bivša Miss Jugoslavije je blistala u crnoj, kožnoj haljini koju je uskladila s bundom leopard uzorka i visokim čizmama na petu. Imala je raspuštenu kosu s blagim kovrčama, a tijekom šetnje se nije odvajala od supruga Hrvoja. Ana je bila dobro raspoložena i sa osmijehom pozirala našem fotografu Robertu Gašpertu.

Robert Gašpert 

Inače, Sasso je prošlog tjedna za u intervjuu za RTL Exkluziv ispričala da se udala treći put, za kirurga s kojim godinama živi u Samoboru.

'Mi smo u braku, samo se to ne zna, nije nitko uspio popratiti, ali jesmo. Ja sam nikad sretnija i nikad zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava... Što više da očekujem? To je najvažnije', rekla je Ana.

Podsjetimo, Splićanka je prije Tomasovića bila u braku s Nenadom Bareom Teklićem i Igorom Franceschijem. O Aninim bivšim supruzima se dosta pisalo o domaćim medijima, a kontroverzni ugostitelj, 'kralj' splitskog noćnog života Nenad je savjetovao bivšeg gradonačelnika Željka Keruma, prijateljevao s Tomislavom Horvatinčićem i Josipom Dikanom Radeljakom. Nadaleko se pričalo o njegovoj nagloj naravi i tome da mu se čovjek ne smije zamjeriti, a poginuo je prije nekoliko godina u prometnoj nesreći.

Više fotografija Ane sa suprugom na zagrebačkoj špici pogledajte u galeriji. 

Robert Gašpert Ana Sasso i Hrvoje Tomasović